Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Kοστίζει στους Βολιώτες η εφαρμογή Novoville
Kοστίζει στους Βολιώτες η εφαρμογή Novoville

Kοστίζει στους Βολιώτες η εφαρμογή Novoville

Υπογράφηκε σήμερα και αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» η απόφαση του αντιδημάρχου Οικονομικών Δημήτρη Πέγιου, σύμφωνα με την οποία εγκρίνεται η διενέργεια και οι τεχνικές προδιαγραφές της προμήθειας άδειας χρήσης λογισμικού (εφαρμογή novoville), με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση του αντιδημάρχου «αναθέτουμε την προμήθεια της άδειας χρήσης λογισμικού (εφαρμογή novoville) για ένα έτος, όπως ειδικότερα περιγράφεται στις τεχνικές προδιαγραφές και την οικονομική προσφορά της εταιρίας LIMITED GREEK BRANCH -ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ έναντι του ποσού των 9.796,00€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.».

Η πληρωμή του συμβατικού ποσού θα γίνει με την έκδοση εντάλματος πληρωμής, μετά την υποβολή από τον προμηθευτή ισόποσου εξοφλητικού τιμολογίου και στη σύμβαση που θα συναφθεί θα αναφερθούν ειδικότεροι όροι για την ορθή, απρόσκοπτη και σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές εκτέλεση της προμήθειας άδειας χρήσης λογισμικού (εφαρμογή novoville), τονίζεται στην απόφαση του Δημ. Πέγιου.

Tο είναι μια εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, μέσω της οποίας ο πολίτης μπορεί να φωτογραφίσει και να στείλει στο Δήμο τα προβλήματα – κακώς κείμενα, ώστε να ενημερωθούν οι υπηρεσίες για να δρομολογήσουν τη λύση τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση