Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις της Ναυτικής Εβδομάδας 2018
Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις της Ναυτικής Εβδομάδας 2018

Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις της Ναυτικής Εβδομάδας 2018

Μνημόσυνο υπέρ του Αγνώστου αυτικού

 Ολοκληρώνονται το Σαββατοκύριακο 16-17/6 οι εκδηλώσεις της αυτικής Εβδομάδας 2018, που διοργάνωσε, για τέταρτη χρονιά, ο φορέας Πολιτισμού της Μητροπόλεως Δημητριάδος «Μαγνητών Κιβωτός», σε με πλειάδα τοπικών φορέων.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16/6, στις 8.30 μ.μ. στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της  Μ. Δημητριάδος (Κ. Καρτάλη -Ανθ. αζή) λόγω της κακοκαιρίας.

Σήμερα Παρασκευή 15/6/2018, στις 20.00, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της  Μητρόπολης Δημητριάδος (Κ. Καρτάλη – Ανθ. Γαζή) γευστική βραδιά με την συμμετοχή του κοινού. Θα γίνει επίδειξη διακοσμητικής λαχανικών και φρούτων, καθώς και παρασκευές με κρέμες ζαχαρος. Επίσης, θα παρασκευαστεί, θα παρουσιαστεί και θα προσφερθεί στο κοινό το παραδοσιακό γλυκό της ς, Colombier (Κέικ με και φρουί γλασσέ).

Στις 21.30 θα ακολουθήσει, στον ίδιο χώρο, μεγάλη μουσική συναυλία Μεσόγειος η ευλογημένη!

Συμετέχουν: Φωνή: Τζαλαβρέτα Ζωή, Κιθάρα – φωνή: Αλεξίου Νίκος Πλήκτρα: Κουκουσέλης Ζαφείρης, Κιθάρα: Δεμίρης Δημήτρης, Τύμπανα: Τσιριγωτάκης Άγγελος, Μπάσο: Χάνος Βαγγέλης

Από τις εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου ξεχωρίζουν η μεγάλη συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Καλαμάτας,  η οποία θα παρουσιάσει, σε πρώτη πανελλήνια , ειδικά για τη «Ναυτική Εβδομάδα στον Βόλο 2018», το έργο: «Ο θρίαμβος των Αργοναυτών», του Robert  Sheldon, υπό την δ/νση του Καλλιτεχνικού Δ/ντή της Κώστα Νικολέα.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16/6, στις 8.30μ.μ., στο της (Κ.Καρτάλη με Ανθ.Γαζή) λόγω της αναμενόμενης κακοκαιρίας.

Την Κυριακή στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου, θα τελεστεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντων των μητροπολιτών: Σάμου και Ικαρίας  Ευσεβίου και Δημητριάδος Ιγνατίου, όπου θα τελεστεί Μνημόσυνο υπέρ του Αγνώστου Ναυτικού. Από τις 10.30 π.μ. έως τη 1.00  μ.μ., στο προαύλιο του Ναού θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία.

Οι εκδηλώσεις της Ναυτικής Εβδομάδας 2018 θα ολοκληρωθούν, στον ίδιο χώρο, το βράδυ της Κυριακής, με την μεγάλη συναυλία του Μουσικού Σχολείου Βόλου και τον καταληκτήριο χαιρετισμό τουΣεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Ιγνατίου.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση