Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Λιμεναρχείου
Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Λιμεναρχείου

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Λιμεναρχείου

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο οχηματαγωγό – επιβατηγό «Πρωτεύς», παρουσία στρατιωτικών, πολιτικών και τοπικών φορέων του Νομού.
Το φλουρί  κέρδισε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και  του δόθηκε ως δώρο που φιλοτέχνησε Βολιώτης καλλιτέχνης.
Ο Λιμενάρχης Βόλου Εμ. Κανάλης ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία  και είπε: « Η κοπή πίτας έχει συγκεντρώσει το πνεύμα της διανομής, όχι μόνο προς το αλλά προς όλους. Το 2016 ήταν δύσκολη χρονιά με πολλά περιστατικά κι είχαμε και απώλειες με μεταθέσεις προσωπικού.
Με υπερπροσπάθειες προσωπικού και με την καλή θέληση, καταφέραμε και ξεπεράσαμε όλα τα προβλήματα κι ευχαριστούμε το προσωπικό κι όλα τα τμήματα υπαγωγής. Είχαμε φορείς, υπηρεσίες κι εθελοντές κοντά μας και καταφέραμε να επιτύχουμε το έργο μας. Να ευχηθώ υγεία κι ευτυχία σε όλους και στα ΜΜΕ να σας ευχαριστήσω και καλή χρονιά».
Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός, ευχήθηκε κι αυτός με τη σειρά του   για τη νέα χρονιά με υγεία και δύναμη σε όλους. «Αυτές τις μέρες όλοι σκεφτόμαστε και κάνουμε απολογισμό και τον σχεδιασμό για το μέλλον.
Νομίζω ότι πίστη, αλήθεια, , συνέργια, υπευθυνότητα και σεβασμός απέναντι στον συνάνθρωπό μας είναι οι κυρίαρχες απελευθερωτικές κι επαναστατικές δυνάμεις που θα μας βγάλουν από τη δύσκολη στιγμή.
Εμείς δεν έχουμε τίποτα με κανέναν. Όλους τους αγαπάμε και με όλους συνεργαζόμαστε. Η χώρα έχει ανάγκη από τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό, ευρωπαϊκό και παγκόσμιο  επίπεδο.
Οι στιγμές που έρχονται είναι δύσκολες και χρειαζόμαστε για να πάμε σε παραγωγική Ελλάδα. Ελλάδα της παραγωγής των θέσεων εργασίας, των λίγων φόρων, του σωστού ασφαλιστικού, των ανοιχτών τραπεζών, του χαμηλού κόστους παραγωγής της ανταγωνιστικότητα για να υπάρξει εθνικός να διαχυθεί να γίνουν θέσεις εργασίας και να επανέλθει η στη φυσική της ισορροπία. Παραγωγή ίσον κοινωνική ευημερία ίσον ισορροπία. Κάνουμε κάθε προσπάθεια και δεν υπονομεύουμε κανέναν, δεν υποτιμούμε κανένα και δεν αντιμαχόμαστε» είπε χαρακτηριστικα ο κ. Αγοραστός.
Η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά και δήλωσε ότι ελπίζει το 2017 να είναι μια πολύ καλύτερη χρονιά για τη χώρα και τους πολίτες. «Ειρήνη και υγεία σε όλους. Η κατάσταση στην οικονομία πρέπει να πάρει το βηματισμό της και να έρθει η ανάπτυξη. Τα σημάδια που έχουμε είναι προς αυτή την κατεύθυνση, ας ελπίσουμε ότι δεν θα υπάρξουν εξωγενείς παράγοντες που θα το ανατρέψουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η πρώην υφυπουργός Μαρίνα Χρυσοβελώνη ευχήθηκε να υπάρχει φώτιση στους ανθρώπους που κυβερνούν τη χώρα μας και σε όσους καθορίζουν την τύχη της και στους Έλληνες πολίτες, ώστε να πάει η χώρα καλύτερα και το 2017 να είναι καλύτερη χρονιά, η χώρα να αναταθεί και να υπάρχει ευημερία για όλους τους Έλληνες.
Ο καπετάνιος του επιβατηγού “Πρωτεύς” Γ. Αντωνίου από την Σκόπελο, ευχήθηκε Χρόνια πολλά καλή χρονιά και πρόσθεσε:   «Μακάρι το 2017 να είναι καλύτερο από τα άλλα χρόνια και με τη συνδρομή όλων. Τα νησιά μας είναι τα καλύτερα όλων. Αρκεί να είμαστε ενωμένοι και θα πετύχουμε πολλά».
Τέλος, ο εκτελών χρέη δημάρχου Βόλου Θ. Θεοδώρου, ευχήθηκε καλή χρονιά, με υγεία, και σ' όλο τον κόσμο και  είπε ότι «το 2017 να είναι το έτος που θα αφήσει πίσω όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν την πατρίδα μας και θα ατενίσουμε με αισιοδοξία το μέλλον».
 
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση