Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Κοπή πίτας του Κέντρου Πρόληψης «Πρόταση Ζωής»
Κοπή πίτας του Κέντρου Πρόληψης «Πρόταση Ζωής»

Κοπή πίτας του Κέντρου Πρόληψης «Πρόταση Ζωής»

Χθες, Πέμπτη 16 Ινουρίου 2020 και στα γραφεία του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Πρόταση Ζωής», πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της ς για τη νέα χρονιά, παρουσία των εργαζομένων και των μελών που απαρτίζουν το Δ.Σ. και τη Γ.Σ.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ.  Ζιγγιρίδης Ευθύμιος-εκπρόσωπος της ΕΚΠΟΛ Περιφέρειας Θεσσαλίας, στο καλωσόρισμά του, αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, ευχήθηκε για μια ακόμη καλή και δημιουργική χρονιά.

Με την παρουσία τους, τίμησαν την κοπή της ς, τα μέλη του Δ.Σ. και εταίροι της «Πρότασης Ζωής»: π. Σεβαστιανός Ζερβός-εκπρόσωπος Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού, α' αντιπρόεδρος του Δ.Σ., Σταυραντώνη Μαρία-εκπρόσωπος του Δήμου Αλμυρού, β' αντιπρόεδρος, Κουτσοκώστα Αγαπούλα-εκπρόσωπος της , , Τέας Ιωάννης, περιφερειακός σύμβουλος-εκπρόσωπος της ΕΚΠΟΛ Περιφέρειας Θεσσαλίας, Σολδάτος Απόστολος-εκπρόσωπος Εταιρείας Ανάπτυξης Πηλίου Α.Ε., Λιάνα Πασχούδη- Ενώσεως Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων ς και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Δ., Τσάμης Ευθύμιος-πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας με το τακτικό μέλος Καρζή Αντώνιο-Ιατρό ψυχίατρο, ενώ παρευρέθηκε η   Κανταράκη Σοφία-υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Μαγνησίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση