Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Κοπή πίτας στους πρόσφυγες του Mόζα
Κοπή πίτας στους πρόσφυγες του Mόζα

Κοπή πίτας στους πρόσφυγες του Mόζα

Μέλη του Δημοκρατικού συλλόγου γυναικών και του εκπαιδευτικών Ν. Μαγνησίας επισκέφτηκαν για άλλη μια φορά το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων «ΜΟΖΑ» το Σάββατο ( 21-1-) το μεσημέρι, όπου έκοψαν .

Τα δύο νομίσματα κέρδισαν δυο μικρά . Τους ευχήθηκαν καλή χρονιά με δύναμη και κουράγιο και τραγούδησαν μαζί τους ελληνικά .

Μικροδωράκια και είδη ρουχισμού μοιράστηκαν σε όλα τα .

Στη συζήτηση που ακολούθησε τους διαβεβαίωσαν ότι θα συνεχίσουν να δείχνουν την αλληλεγγύη τους και να υπερασπίζονται τα δικαιώματά τους και το δικαίωμα των παιδιών τους στη μόρφωση.

Κάλεσαν και τους ίδιους να μπουν στην πρώτη γραμμή και μαζί με τα ταξικά να βάλουν φραγμό σε κάθε ρατσιστική φωνή και στάση και να διεκδικήσουν όλοι μαζί τα δικαιώματά τους που είναι κοινά σε Έλληνες και ξένους εργαζόμενους.

Οι πρόσφυγες τους ευχαρίστησαν που τους συμπαραστέκονται τόσο και παραβρέθηκαν στην υποδοχή των παιδιών τους στο σχολείο την πρώτη μέρα έναρξης των μαθημάτων στο 9ο δημοτικό σχολείο Ν. Ιωνίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πτώση αλλοδαπής στη Σκόπελο και διακομιδή στο Νοσοκομείο Βόλου #ΑχιλλοπούλειοΝοσοκομείοΒόλου - https://t.co/C5FESbAEg3 -

  • Συγκέντρωση και πορεία αριστερών συλλογικοτήτων για τον Παύλο Φύσσα #αριστερέςσυλλογικότητες - https://t.co/E5ak1vLTSJ -

  • Πιερρακάκης σε Λιούπη: Νέες ευρυζωνικές υπηρεσίες 700 εκ. ευρώ σε “λευκές” περιοχές μεταξύ αυτών και στη Μαγνησία… - https://t.co/n5V34tEIXe -

"Αλιεύοντας" την είδηση