Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Κοπή πίτας “Ιππόκαμπου”
Κοπή πίτας “Ιππόκαμπου”

Κοπή πίτας “Ιππόκαμπου”

Με ιδιαίτερη επιτυχία το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ», πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωση-κοπή πίτας και τίμησε παράλληλα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και φίλους του Σωματείου, την 09 Φεβρουαρίου 2020 στο εστιατόριο «Τα Καναράκια».

Τιμητικές πλακέτες παρέλαβαν-μεταξύ άλλων- ο  Λάζαρος Γαϊτάνης, πρ. πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, τακτικό μέλος του Σωματείου, ο οποίος διετέλεσε και γεν. γραμματέας του «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥ» και ο Μιχάλης Μεϊκόπουλος ιατρός και «ΦΙΛΟΣ» του Σωματείου, την πλακέτα του οποίου, παρέλαβε ο  Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος βουλευτής Μαγνησίας.

Σε μια ζεστή και ανθρώπινη ατμόσφαιρα, για την οποία φρόντισαν με ιδιαίτερη ευαισθησία και αγάπη οι άνθρωποι του εστιατορίου ¨Τα Καναράκια¨, τους οποίους και ευχαριστούμε ιδιαίτερα, μέλη και φίλοι του “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥ” διασκέδασαν μέχρι αργά το απόγευμα.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνάτιος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Μαγνησίας  νσταντίνος Μαραβέγιας, ο κ. Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και η Ανδρομάχη Ροϊλού εκπροσωπώντας την Ζέττα Μακρή, πρόεδρο της Επιτροπής Περιφερειών, πρώην υφυπουργό Υγείας, βουλευτής Μαγνησίας.

Παρευρέθηκε επίσης η πρ. υφ και πρ. βουλευτής Μαγνησίας , ενώ χαιρετισμό απέστειλαν ο υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας, οι βουλευτές Μαγνησίας  Αθανάσιος πης και Αικατερίνη Παπανάτσιου, ο πρόεδρος της και δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου  και ο γεν. γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού Κώστας Λούλης.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας & Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Αθανάσιος Μόρας, ο πρόεδρος της Εταιρείας Κοινωνικής Παρέμβασης και Πολιτισμού ΕΚΠΟΛ της Περιφέρειας Θεσσαλίας  Γεώργιος Κίτσιος, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης Ν. Μαγνησίας “ΠΡΟΤΑΣΗ ΖΩΗΣ”  Ευθύμιος Ζιγγιρίδης και το μέλος του Δ.Σ. της ΕΚΠΟΛ της Περιφέρειας Θεσσαλίας Γιώργος Ζιώγας.

Τον δήμαρχο Βόλου εκπροσώπησε η  Αναστασία Μορφογιάννη πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του. Δ. Βόλου ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ, ενώ παρευρέθηκαν επίσης η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Παρασκευή Αναγνώστου-Στάθη, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Εκπαίδευσης Παιδιού, Αθλητισμού και Πολιτισμού – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου (Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ),  Ανδρέας Ζέρβας και Απόστολος Νάσιος, ο  Απόστολος Ζαρκάδας Βεργής αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δ. Βόλου ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ και πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δ. Βόλου, ο  Θέμης Τζούνης πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Επιτροπής του Δ. Βόλου – δημ. σύμβουλος και η Σοφία Χάλαρη αντιπρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δ. Βόλου – δημ. σύμβουλος.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο τ. διευθυντής της Βασίλης Καραΐσκος και ο αντιπρόεδρος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας Βασίλης Ηλιόπουλος, ο  Ααρών Αβδελάς, ταμίας της Ισραηλιτικής Κοινότητας Βόλου, την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Δ. Βόλου εκπροσώπησε ο πρόεδρός της  Ηλίας Κουτσερής, ο Νίκος Βαραλής μέλος Δ.Σ. “ΜΑΓΝΗΤΩΝ ΚΙΒΩΤΟΣ” και διευθυντής Ρ/Σ Ι.Μ.Δ. “ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ”.

Παρέστησαν επίσης ο Στέφανος Πάϊκος, πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Π.ΟΜ.Α.μεΑ. Θεσσαλίας, ο  Αθανάσιος Πατσιούρας, α΄ αντιπρόεδρος Π.ΟΜ.Α.μεΑ. Θεσσαλίας, ο  Γεώργιος Φωτόπουλος, τακτικό μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ο οποίος εκπροσώπησε την πρόεδρο του Κέντρου Δήμητρα Παππά, ο Ευάγγελος Τσόκος, β΄ αναπληρωματικός αντιπρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας-ταμίας του Συλλόγου Ατόμων Γονέων και Φίλων στο Φάσμα του Αυτισμού Ν. Μαγνησίας, η Ουρανία Καρανικόλα, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων – Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ, ο αντιπρόεδρος και η ταμίας του Συλλόγου Γονέων και Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Ν. Μαγνησίας νσταντίνος Αναστασόπουλος και η  Παναγιώτα Ταταρίδου αντίστοιχα, η  Άρτεμις Ζαβαλίγκου,  γεν. γραμματέας της Πανθεσσαλικής Ένωσης Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, ο  Αθανάσιος Μπακαλιάνος, πρόεδρος του Ιδρύματος «Άσπρες Πεταλούδες» καθώς επίσης και η  Χρύσα Βεργούλια , ψυχολόγος του Ιδρύματος, η  Μαρία Μαυριγκοπούλου, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στην Υγεία Δ. Βόλου, η ιδρύτρια της ΚοινΣΕΠ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ” Ευγενία Φραγκούλη, οι υπεύθυνοι του ΚΔΑΠμεΑ «ΑΓΩΓΗ»  Κατερίνα Φυτιλή και ο  Ιωάννης Δεληζήσης, η Άννα Παυριανίδου/ μαέστρος Χορωδίας/ μουσικοθεραπεύτρια-ταμίας του Συλλόγου της Ένωσης Ποντίων Ν. Μαγνησίας, η  Λεμονιά Μουλά, συγγραφέας, η  Βίκυ Καποτά παραγωγός εκπομπών στην εταιρεία ΕΡΤ Α.Ε., η  Στεφανία Βενιέρη Χυδιά , κοινωνιολόγος – δημιουργός ντοκιμαντέρ και ο  Χάρης Ξυδιάς, σκηνοθέτης – παραγωγός.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλα τα μέλη, αλλά και τους φίλους του Σωματείου που έδωσαν το παρών, καθώς επίσης και σε όλα τα Μ.Μ.Ε, έντυπα και ηλεκτρονικά , για την και προώθηση της εκδήλωσης.

Επιπλέον ευχαριστούμε όλους τους της πόλης με τη βοήθεια των οποίων πραγματοποιήθηκε η σχετική λαχειοφόρος.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση