Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Άγρια κόντρα ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας-Μπέου
Άγρια κόντρα ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας-Μπέου

Άγρια κόντρα ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας-Μπέου

Στην αντεπίθεση πέρασε το ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας αντικρούοντας την επίθεση που εξαπέλυσε ο Αχ. Μπέος στο Κίνημα Αλλαγής και τα στελέχη του, επειδή πήραν θέση στα όσα θλιβερά έλαβαν χώρα, για ακόμη μια φορά, στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου, αυτή τη φορά με καταγγελίες για παρουσίες «μπράβων» που προστάτευαν τη δημοτική αρχή, δίνει με ανακοίνωσή του το κίνημα.

Όπως αναφέρεται: «Είναι αλήθεια ότι περιμέναμε την αντίδραση του δημάρχου Βόλου στην ανακοίνωση της Ν.Ε του Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας, για τα επεισόδια αλλά και τις εξελίξεις στην ΔEYAMB.

Περιμέναμε ότι και αυτή τη φορά θα προκαλέσει τα δημοκρατικά συναισθήματά των πολιτών, με άκρατο λαϊκισμό και ύβρεις κατά δικαστών, δημοσιογράφων, απλών πολιτών και πολιτικών του αάλων.

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί. Προχώρησε σε απαράδεκτες χωρίς κανένα πολιτικό ήθος αντιδημοκρατικές αναφορές προς το Κίνημα Αλλαγής και όσους υπερασπίζονται την Δημοκρατία, την διαφάνεια και το ήθος στην πόλη του Βόλου.

Θα πρέπει να γνωρίζει ότι αυτές οι συμπεριφορές δεν φοβίζουν και δεν πτοούν κανένα μας! Άλλωστε εκφράζουμε δύο εντελώς διαφορετικούς κόσμους…

Εμείς κινούμαστε, στο φως της ημέρας.

Εκείνος στην νύχτα και στο μαύρο, που κατάφερε να εγκαταστήσει στην πόλη μας, με δημόσιους προπηλακισμούς ακόμη και ανωτάτων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.

Όσα ψέματα λέει και όσες προσπάθειες καταβάλλει σε βάρος του Κινήματος Αλλαγής αλλά και των στελεχών του, πέφτουν στο κενό. Ναι τα στελέχη μας όλοι τα γνωρίζουν, όπως γνωρίζουν και τον ίδιο… Γνωρίζουν ότι είχε και έχει ανοιχτές παρτίδες με τη δικαιοσύνη…

Δεν μπορεί πλέον να καταφέρει να ξεγελάσει άλλο τους πολίτες…

Μας προβληματίζει όμως και μας προκαλεί θλίψη η σιωπή μεγάλων πολιτικών σχημάτων όπως η Ν.Δ, που δεν έλαβε θέση για τα γεγονότα που συνέβησαν στην πόλη μας, και στη ΔΕΥΑΜΒ αλλά και στη συνεδρίαση του Δ.Σ του Δήμου Βόλου, όπου καταλύθηκε η Δημοκρατία.
Η ώρα που θα μιλήσει ο λαός πλησιάζει και ο από την αυτού του καθεστώτος που «εγκαταστάθηκε» στο Δήμο Βόλου θα είναι εκκωφαντικός».

Απάντηση δημοτικής αρχής

Σε απάντηση της δημοτικής αρχής αναφέρεται: “Διαβάζουμε και ξαναδιαβάζουμε την ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας κατά της Δημοτικής Αρχής και τρίβουμε τα μάτια μας. Καθώς εμφανίζονται σαν κήνσορες και τιμητές μας, ποιοι; οι πολιτικοί επίγονοι του Ακη, του Γιάννου, του Σμπώκου, του Μαντέλη και όλων αυτών. Αυτοί που νομιμοποίησαν τη μίζα.

Αυτοί που άλλαξαν ονομασία άρα και ΑΦΜ στο κόμμα για να μην πληρώσουν τα εκατομμύρια που έφαγαν με θαλασσο από τις Τράπεζες και πληρώνει ο ελληνικός λαός.

Αυτοί που πάνε χεράκι χεράκι με τον ανεκδιήγητο ΓΑΠ που καρεψε γενιές ολόκληρες με το ΔΝΤ και την είσοδο στα μνημόνια και την ξενόδουλη οικονομική κατοχή.

Και ειλικρινά δεν θα μπαίναμε στον κόπο να τους απαντήσουμε, αν δεν μας ανησυχούσε μια αποστροφή της κατάπτυστης ανακοίνωσής τους, όπου αυτοχαρακτηρίζονται, με περισσή αυτοϊκανο, ως αυτοί που «υπερασπίζονται την Δημοκρατία, την διαφάνεια και το ήθος στην πόλη του Βόλου»!

Και μας ανησυχεί, όπως ανησυχεί κάθε φιλάνθρωπο και ευαίσθητο άνθρωπο, για την σοβαρή κατάσταση που έχουν περιέλθει. Δεν υπάρχει κάποιος ανάμεσά τους να επικοινωνεί ακόμα με την και να τους ενημερώσει; Κρίμα είναι…

Σε κάθε περίπτωση οι πλησιάζουν και είναι βέβαιο ότι ο θόρυβος θα ακουστεί. Τώρα από ποιον θα προέρχεται η ίδια η θα αποφασίσει. Αν θα είναι «εκκωφαντικός» όπως εκτιμούν για μας ή «ανατριχιαστικός», όπως αυτός των τενεκέδων, όπως εκτιμούμε για εκεί….”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση