Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Κων. Μαραβέγιας: Να επιλυθεί άμεσα το πρόβλημα έλλειψης γιατρών στην 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών
Κων. Μαραβέγιας: Να επιλυθεί άμεσα το πρόβλημα έλλειψης γιατρών στην 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών

Κων. Μαραβέγιας: Να επιλυθεί άμεσα το πρόβλημα έλλειψης γιατρών στην 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών

Την άμεση στελέχωση του ιατρείου της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, έτσι ώστε ο Σταθµός Επακτησίµων (ΣΤΕΠ) να λειτουργεί καθ' όλο το 24ωρο και τα Σαββατοκύριακα, ζητεί με αναφορά του προς τον υπουργό Εθνικής Άµυνας Ν. Παναγιωτόπουλο, ο της Νέας ς .

Η αναφορά του κ. Μαραβέγια βασίζεται σε επιστολή της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Βόλου- (ΕΣΠΒ), η οποία διαμαρτύρεται για την λειτουργίας του ΣΤΕΠ τις µη εργάσιµες ώρες της ηµέρας και τα Σαββατοκύριακα, λόγω έλλειψης γιατρών, με τα υγειονοµικά περαστικά κατά τις ώρες αυτές να παραπέµπονται – διακοµίζονται στο Νοσοκοµείο Βόλου.

Αναγνωρίζοντας το δίκαιο αίτημα της Ένωσης, ο κ. Μαραβέγιας ζητεί από τον αρμόδιο υπουργό να μεριμνήσει το ταχύτερο δυνατόν για την επίλυση του προβλήματος και την επαναλειτουργία του ΣΤΕΠ σε μια κρίσιμη περίοδο για τη χ μας, λόγω της υγειονομικής κρίσης αλλά και των εθνικών θεμάτων που βρίσκονται στην «πρώτη γραμμή» της επικαιρότητας. «Είναι αναγκαίο να εξασφαλιστεί άμεσα ο απαιτούμενος αριθμός γιατρών για την εύρυθμη λειτουργία του Σταθμού Επακτησίμων και να διασφαλιστεί η υγειονοµική περίθαλψη των εν ενεργεία στρατιωτικών της Μαγνησίας, οι οποίοι επιτελούν ύψιστο έργο», αναφέρει χαρακτηριστικά σε δήλωσή του ο κ. Μαραβέγιας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση