Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Κων. Μαραβέγιας: Να επιλυθεί άμεσα το πρόβλημα έλλειψης γιατρών στην 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών
Κων. Μαραβέγιας: Να επιλυθεί άμεσα το πρόβλημα έλλειψης γιατρών στην 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών

Κων. Μαραβέγιας: Να επιλυθεί άμεσα το πρόβλημα έλλειψης γιατρών στην 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών

Την άμεση στελέχωση του ιατρείου της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, έτσι ώστε ο Σταθµός Επακτησίµων (ΣΤΕΠ) να λειτουργεί καθ' όλο το 24ωρο και τα Σαββατοκύριακα, ζητεί με αναφορά του προς τον υπουργό ς Άµυνας . Παναγιωτόπουλο, ο βουλευτής Μαγνησίας της έας ς νσταντίνος Μαραβέγιας.

Η αναφορά του κ. Μαραβέγια βασίζεται σε επιστολή της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Βόλου-Μαγνησίας (ΕΣΠΕΕΒ), η οποία διαμαρτύρεται για την λειτουργίας του ΣΤΕΠ τις µη εργάσιµες ώρες της ηµέρας και τα Σαββατοκύριακα, λόγω έλλειψης γιατρών, με τα υγειονοµικά περαστικά κατά τις ώρες αυτές να παραπέµπονται – διακοµίζονται στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκοµείο Βόλου.

Αναγνωρίζοντας το δίκαιο αίτημα της Ένωσης, ο κ. Μαραβέγιας ζητεί από τον αρμόδιο υπουργό να μεριμνήσει το ταχύτερο δυνατόν για την επίλυση του προβλήματος και την επαναλειτουργία του ΣΤΕΠ σε μια κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας, λόγω της υγειονομικής ς αλλά και των εθνικών θεμάτων που βρίσκονται στην «πρώτη γραμμή» της επικαιρότητας. «Είναι αναγκαίο να εξασφαλιστεί άμεσα ο απαιτούμενος αριθμός γιατρών για την εύρυθμη λειτουργία του Σταθμού Επακτησίμων και να διασφαλιστεί η υγειονοµική των εν ενεργεία στρατιωτικών της Μαγνησίας, οι οποίοι επιτελούν ύψιστο », αναφέρει χαρακτηριστικά σε δήλωσή του ο κ. Μαραβέγιας.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση