Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Κολυμπάμε άφοβα στον Παγασητικό
Κολυμπάμε άφοβα στον Παγασητικό

Κολυμπάμε άφοβα στον Παγασητικό

Κατάλληλες για κολύμβηση είναι οι ακτές του Παγασητικού με βάση  τα αποτελέσματα των μετρήσεων που ολοκληρώθηκαν πριν δέκα ημέρες, ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας η  Περιφέρεια Θεσσαλίας  θα ανακοινώσει την καταλληλότητα κολύμβησης των 50 ακτών από τις οποίες ελήφθησαν δείγματα.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη ρωτήθηκε  πώς είναι δυνατόν πριν δύο μήνες να γίνεται ευρέως δημόσια συζήτηση για επιβάρυνση του Παγασητικού με χιλιάδες κυβικά ανεπεξέργαστου λύματος σύμφωνα με τις μετρήσεις στις εκβολές του αγωγού στο Αγκίστρι,τονίζοντας ότι γι’ αυτό θα πρέπει να ερωτηθεί η ΔΕΥΑΜΒ καθώς οι υπηρεσίες της Π.Ε.Μ.Σ. δεν έχουν προβεί σε άλλες δειγματοληψίες. “Για μας προτεραιότητα αποτελούσαν οι μετρήσεις για την καταλληλότητα των ακτών κολύμβησης και η ρύπανση στο λιμάνι, που σημειώνω ότι καμία σχέση δεν έχει με τον υπόλοιπο κόλπο” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι οι τελευταίες δειγματοληψίες στους αγωγούς απόληξης στο λιμάνι και στα φρεάτια ακαθάρτων έγιναν πριν λίγες ημέρες και αναμένονται τα σχετικά  αποτελέσματα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Άγνωστος εξαφάνισε 9.000 ευρώ από λογαριασμό 41χρονου στην Αλόννησο   - https://t.co/pZSA9cRGex -

  • 2.152 κρούσματα, νέο άλμα στους διασωληνωμένους - https://t.co/KzfrKIMHw4 -

  • Ελευθερία του Τύπου: ανησυχία για απόπειρες φίμωσης επικριτών, περιορισμό της πολυφωνίας - https://t.co/MUC5d2YeC5 -

"Αλιεύοντας" την είδηση