Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Κοινή συνάντηση φορέων για την καύση απορριμμάτων στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Κοινή συνάντηση φορέων για την καύση απορριμμάτων στο Πανεπιστήμιο  Θεσσαλίας

Κοινή συνάντηση φορέων για την καύση απορριμμάτων στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Κάλεσμα φορέων σε κοινή συνάντηση στην αίθουσα ΣΑΚΕ (ημιόροφος, μπαίνοντας από Ιάσονος, δεξιά στις σκάλες και πάλι δεξιά) στο παραλιακό κτήριο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου στις 7.00 το απόγευμα πραγματοποιεί η Επιτροπή Αγώνα Βόλου.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: “Μετά το μεγαλειώδες συλλαλητήριο της 5ης Μαΐου 2018 κατά της καύσης απορριμμάτων και RDF από την τοπική τσιμεντοβιομηχανία και κατά της δημιουργίας εργοστασίου SRF από το Δήμο Βόλου, συνεχίσαμε ως Επιτροπή τη δράση μας για την επίτευξη του στόχου μας, που αφορά όλη την τοπική κοινωνία.

Θα θέλαμε, λοιπόν, να σας προσκαλέσουμε σε κοινή συνάντηση με όλους τους εκπροσώπους και μέλη φορέων και συλλόγων του τόπου μας προκειμένου να σας ενημερώσουμε για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το ζήτημα της καύσης απορριμμάτων και να δρομολογήσουμε μαζί τις επόμενες δράσεις. Ο κοινός στόχος να σταματήσουμε το έγκλημα που διαπράττεται στην πόλη μας και θα είναι μοιραίο για την υγεία όλων μας και την τοπική οικονομία θεωρούμε ότι πρέπει να μας ενώσει. Επιθυμούμε να δημιουργήσουμε ένα ενιαίο κοινωνικό μέτωπο, που θα διεκδικήσει ένα καλύτερο μέλλον για την πόλη και τους κατοίκους της. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα αυξήσουμε τις πιθανότητες να κερδίσουμε την παύση της δραστηριότητας της καύσης από την τοπική τσιμεντοβιομηχανία και από οποιαδήποτε άλλη βιομηχανία.

Ήδη υπάρχουν κάποιες προτάσεις για δράσεις από τη συνέλευση των μελών της Επιτροπής για το επόμενο διάστημα, που σας καλούμε να συζητήσουμε, αλλά επιθυμία μας είναι να καταθέσετε τις δικές σας και να ενεργοποιήσετε τα μέλη σας για συμμετοχή και συνεισφορά στην υλοποίησή τους”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • MVP του NBA ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για δεύτερη συνεχή χρονιά - https://t.co/R7yZzrvCBM -

  • Η επιστροφή του Θεόφιλου στον Βόλο - https://t.co/uknkNs3t7z -

  • Κακοκαιρία: Αγωνία για εγκλωβισμένους στον Αλμυρό Μαγνησίας - https://t.co/8N9XPEPGMX -

"Αλιεύοντας" την είδηση