Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Kλαδί δένδρου έπεσε σε καλώδια της ΔΕΗ
Kλαδί δένδρου έπεσε σε καλώδια της ΔΕΗ

Kλαδί δένδρου έπεσε σε καλώδια της ΔΕΗ

 

δί δένδρου έπεσε σε κλώδια της ΔΕΗ,στο ύψος του εργοστασίου στην , με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί σήμερα το απόγευμα   η  .

Η Πυροσβεστική ενημερώθηκε στις 19.40 και στο σημείο  πήγαν ένα όχημα με δύο πυροσβέστες.

Ήδη συνεργείο της ΔΕΗ βρισκόταν εκεί και αφού απομάκρυνε τα κλαδιά από τα καλώδια, οι πυροσβέστες έκοψαν το κλαδί.

Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε στις 20.15 το βράδυ  και για περίπου μισή ώρα είχε γίνει προσωρινή διακοπή της στο ένα ρεύμα του δρόμου.

 

Κινητό τηλέφωνο εντόπισε 40χρονο 

Εν τω μεταξύ, αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός 40χρονου , που πήγε βόλτα στο δάσος με , αλλά αποπροσανατολίστηκε, με αποτέλεσμα να καλέσει την ΒΙ.ΠΕ. που τον εντόπισε μέσω του κινητού του τηλεφώνου.

Ο άνδρας βρέθηκε με το δίκυκλό του στο πυκνό δάσος μεταξύ Άνω ς και Μονής Φλαμπουρίου, στο Δήμο Ρήγα Φεραίου, όταν βρέθηκε σε αδιέξοδο, αποπροσανατολίστηκε και δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο για να επιστρέψει .

Κάνοντας χρήση του κινητού του τηλεφώνου,στις 19.20 ενημέρωσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βιομηχανικής Περιοχής Βελεστίνου.

Άμεσα ξεκίνησαν τρία οχήματα με πέντε πυροσβέστες. Τα οχήματα καθοδηγούσαν από το κέντρο οι πυροσβέστες, που είχαν το στίγμα του κινητού του άνδρα και τελικά ο δικυκλιστής εντοπίστηκε στις 21.10, σε δύσβατη περιοχή, δίπλα σε ρεματιά και  η περιπέτειά του έλαβε τέλος.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση