Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Κινητοποιήσεις εν όψει της δίκης κατά της ΑΓΕΤ-Lafarge
Κινητοποιήσεις εν όψει της δίκης κατά της ΑΓΕΤ-Lafarge

Κινητοποιήσεις εν όψει της δίκης κατά της ΑΓΕΤ-Lafarge

Την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 εκδικάζονται στο Δικαστήριο του Βόλου τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της -Lafarge σχετικά με τη φορτοεκφόρτωση σκουπιδιών στο λιμάνι της, διαδικασία που έχει καταγγελθεί πολλές φορές και με όλους τους τρόπους από την . Απώτερος και κύριος σκοπός είναι να σταματήσει η καύση σκουπιδιών στην -Lafarge, αφού – αν αναγνωριστεί η παραβατικότητά της – θα οδηγήσει σε αναγκαστική παύση της συγκεκριμένης λειτουργίας έως ότου συμμορφωθεί με τις περιβαλλοντικές .

Η Επιτροπή Αγώνα καλεί όλους τους συμ σε ένα διήμερο κινητοποιήσεων, προκειμένου να συμβάλλουν με τη συμμετοχή τους και σε αυτή τη φάση του αγώνα, όπου το μήνυμα κατά της εταιρείας που παρανομεί και σκορπά θάνατο στην πόλη , πρέπει να φτάσει ηχηρότατο στα αυτιά Αρχών και δικαστών.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 16/10 θα γίνει κατάληψη στον προαύλειο χώρο της ς Θεσσαλίας,  ως χώρο δρώμενων ενημέρωσης και ς για το θέμα. Η κατάληψη θα ξεκινήσει στις 8.00 το πρωί και κατά τη διάρκεια της ημέρας θα πραγματοποιούνται πολιτιστικές και ενημερωτικές ενέργειες, ενώ δεν θα παρεμποδιστεί η λειτουργία της Υπηρεσίας.

Η κατάληψη θα λήξει με την έναρξη της συναυλίας από έντεχνα και ροκ σχήματα, την Τετάρτη 16/10 στις 7.30 μ.μ. στην Πλατεία Ελευθερίας. Συγκεκριμένα,   παίζουν και τραγουδούν οι Χριστίνα Κουλάκου και Τάσος Κουλούρης, οι Πας a tempo και οι Πάλσαρ  που συμμετέχουν αφιλοκερδώς.

Την , Πέμπτη 17/10,  θα γίνει    στήριξης του δίκαιου αγώνα   έξω από τα δικαστήρια στις 9.30 το πρωί και κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της ς.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση