Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Κινητοποιήσεις εν όψει της δίκης κατά της ΑΓΕΤ-Lafarge
Κινητοποιήσεις εν όψει της δίκης κατά της ΑΓΕΤ-Lafarge

Κινητοποιήσεις εν όψει της δίκης κατά της ΑΓΕΤ-Lafarge

Την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 εκδικάζονται στο Δικαστήριο του Βόλου τα ασφαλιστικά κατά της -Lafarge σχετικά με τη φορτοεκφόρτωση σκουπιδιών στο λιμάνι της, διαδικασία που έχει καταγγελθεί πολλές φορές και με όλους τους τρόπους από την Επιτροπή Αγώνα Πολιτών. Απώτερος και κύριος σκοπός είναι να σταματήσει η καύση σκουπιδιών στην -Lafarge, αφού – αν αναγνωριστεί η παραβατικότητά της – θα οδηγήσει σε αναγκαστική παύση της συγκεκριμένης λειτουργίας έως ότου συμμορφωθεί με τις περιβαλλοντικές συμβάσεις.

Η Επιτροπή Αγώνα καλεί όλους τους συμπολίτες σε ένα διήμερο κινητοποιήσεων, προκειμένου να συμβάλλουν με τη συμμετοχή τους και σε αυτή τη φάση του αγώνα, όπου το μήνυμα κατά της εταιρείας που παρανομεί και σκορπά θάνατο στην πόλη , πρέπει να φτάσει ηχηρότατο στα αυτιά Αρχών και δικαστών.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 16/10 θα γίνει στον προαύλειο χώρο της ,  ως χώρο δρώμενων ενημέρωσης και διαμαρτυρίας για το θέμα. Η θα ξεκινήσει στις 8.00 το πρωί και κατά τη διάρκεια της ημέρας θα πραγματοποιούνται πολιτιστικές και ενημερωτικές ενέργειες, ενώ δεν θα παρεμποδιστεί η λειτουργία της Υπηρεσίας.

Η κατάληψη θα λήξει με την έναρξη της συναυλίας από έντεχνα και ροκ σχήματα, την Τετάρτη 16/10 στις 7.30 μ.μ. στην Πλατεία Ελευθερίας. Συγκεκριμένα,   παίζουν και τραγουδούν οι Χριστίνα Κουλάκου και Τάσος Κουλούρης, οι Πας a tempo και οι Πάλσαρ  που συμμετέχουν αφιλοκερδώς.

Την επόμενη ημέρα, Πέμπτη 17/10,  θα γίνει   συγκέντρωση στήριξης του δίκαιου αγώνα   έξω από τα δικαστήρια στις 9.30 το πρωί και κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της δίκης.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ο ύπατος αρμοστής του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/HKjdqTX0sp… -

  • Θερινά δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/K27VDcMyfX -

  • «Σχεδιάζοντας με τα παιδιά το μέλλον για την ισότητα των φύλων» - https://t.co/0KD8zMzMo9… -

"Αλιεύοντας" την είδηση