Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Κινητοποιήσεις εν όψει της δίκης κατά της ΑΓΕΤ-Lafarge
Κινητοποιήσεις εν όψει της δίκης κατά της ΑΓΕΤ-Lafarge

Κινητοποιήσεις εν όψει της δίκης κατά της ΑΓΕΤ-Lafarge

Την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 εκδικάζονται στο Δικαστήριο του Βόλου τα κατά της ΑΓΕΤ-Lafarge σχετικά με τη φορτοεκφόρτωση σκουπιδιών στο λιμάνι της, διαδικασία που έχει καταγγελθεί πολλές φορές και με όλους τους τρόπους από την Επιτροπή Αγώνα Πολιτών. Απώτερος και κύριος σκοπός είναι να σταματήσει η στην ΑΓΕΤ-Lafarge, αφού – αν αναγνωριστεί η παραβατικότητά της – θα οδηγήσει σε αναγκαστική παύση της συγκεκριμένης λειτουργίας έως ότου συμμορφωθεί με τις περιβαλλοντικές συμβάσεις.

Η Επιτροπή Αγώνα καλεί όλους τους συμπολίτες σε ένα διήμερο κινητοποιήσεων, προκειμένου να συμβάλλουν με τη συμμετοχή τους και σε αυτή τη φάση του αγώνα, όπου το κατά της εταιρείας που παρανομεί και σκορπά θάνατο στην πόλη , πρέπει να φτάσει ηχηρότατο στα αυτιά Αρχών και δικαστών.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 16/10 θα γίνει κατάληψη στον προαύλειο χώρο της ,  ως χώρο δρώμενων ενημέρωσης και διαμαρτυρίας για το θέμα. Η κατάληψη θα ξεκινήσει στις 8.00 το πρωί και κατά τη διάρκεια της ημέρας θα πραγματοποιούνται πολιτιστικές και ενημερωτικές ενέργειες, ενώ δεν θα παρεμποδιστεί η λειτουργία της Υπηρεσίας.

Η κατάληψη θα λήξει με την έναρξη της συναυλίας από έντεχνα και ροκ σχήματα, την Τετάρτη 16/10 στις 7.30 μ.μ. στην Πλατεία Ελευθερίας. Συγκεκριμένα,   παίζουν και τραγουδούν οι Χριστίνα Κουλάκου και Τάσος Κουλούρης, οι Πας a tempo και οι Πάλσαρ  που συμμετέχουν αφιλοκερδώς.

Την επόμενη ημέρα, Πέμπτη 17/10,  θα γίνει   συγκέντρωση στήριξης του δίκαιου αγώνα   έξω από τα δικαστήρια στις 9.30 το πρωί και κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της δίκης.

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συμφωνία για #μεταναστευτικό: Η «ευέλικτη αλληλεγγύη» και τα αγκάθια #μεταναστευτικό - https://t.co/4Daza2BQ9D -

  • Στον Βόλο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης #ΝίκοςΑνδρουλάκης - https://t.co/dUQQH2hocZ -

  • Επίσκεψη Αλέξη Τσίπρα στον Βόλο   #ΑλέξηςΤσίπρας #Βόλος - https://t.co/eRPcmtqTO5 -

"Αλιεύοντας" την είδηση