Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Με καθυστέρηση 25 λεπτών ασθενοφόρο στον Άναυρο για να παραλάβει πνιγμένη γυναίκα
Με καθυστέρηση 25 λεπτών ασθενοφόρο στον Άναυρο για να παραλάβει πνιγμένη γυναίκα

Με καθυστέρηση 25 λεπτών ασθενοφόρο στον Άναυρο για να παραλάβει πνιγμένη γυναίκα

Με καθυστέρηση 25 λεπτών πήγε σήμερα το μεσημέρι ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στην ακτή Αναύρου, για να μεταφέρει τη σορό γυναίκας πάνω από 60 ετών που είχε πνιγεί στη θάλασσα, στο , καθώς τα τέσσερα ασθενοφόρα της βάρδιας ήταν απασχολημένα μεταφέροντας για εξετάσεις σε Νοσοκομεία άλλων πόλεων, το άλλο εκτός Βόλου, ενώ το τελευταίο εντός Βόλου έπρεπε να εξυπηρετήσει πέντε περιστατικά!

Η άτυχη ανασύρθηκε αρχικά πνιγμένη στις 12.40 το μεσημέρι και, αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο, όμως, λόγω φόρτου εργασίας πήγε στον Άναυρο με 25 λεπτά καθυστέρηση, με αποτέλεσμα η άτυχη να έχει ξεψυχήσει και απλά να μεταφερθεί η σορό της στο Νοσοκομείο.

Οι περίπου 20 λουόμενοι που βρισκόταν μπροστά από την “”, βλέποντας ότι δεν υπήρχε συγγενής, κάλεσαν την Άμεση Δράση και ένα ταξί που πήγε επί τόπου, αλλά ο αρνήθηκε να την παραλάβει διότι ήταν νεκρή και φορούσε μόνο το μαγιώ της. Μάλιστα ορισμένοι λουόμενοι προσπάθησαν να την επαναφέρουν με , αλλά δεν τα κατάφεραν.

Σύμφωνα με του ΕΚΑΒ στην πρωινή βάρδια σήμερα βρισκόταν τέσσερα ασθενοφόρα. Τα δύο κλήθηκαν από το Νοσοκομείο να μεταφέρουν στα Νοσοκομεία Λάρισας και Τρικάλων για στεφανιογραφίες, ενώ την ώρα του πνιγμού, ένα ασθενοφόρο βρισκόταν στον Άγιο Βλάσιο για μεταφορά ασθενούς στο Βόλο.

Το τελευταίο ασθενοφόρο, που βρισκόταν στην πόλη του Βόλου έπρεπε να ανταποκριθεί ταυτόχρονα σε πέντε περιστατικά, μεταξύ των οποίων και το περιστατικό του Αναύρου, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει να φτάσει στην ακτή κατά 25 λεπτά, ενώ στο σημείο είχαν συγκεντρωθεί και λουόμενοι και υπήρξε ένταση.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καταπολέμηση δάκου της ελιάς σε ελαιοκομικές περιοχές της Π.Ε. Μαγνησίας                                           … - https://t.co/2VQrAvZ3KV -

  • Ομιλία Χρ. Τριαντόπουλου στην ημερίδα της #ΟΕΒΕΜ #ΟΕΒΕΜ - https://t.co/rkTuvWR4zT -

  • Χρ. Τριαντόπουλος:Το πλωτό ασθενοφόρο στις Βόρειες Σποράδες-Το είπαμε, το κάναμε - https://t.co/j2bQ4liE6K… -

"Αλιεύοντας" την είδηση