Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Με καθυστέρηση 25 λεπτών ασθενοφόρο στον Άναυρο για να παραλάβει πνιγμένη γυναίκα
Με καθυστέρηση 25 λεπτών ασθενοφόρο στον Άναυρο για να παραλάβει πνιγμένη γυναίκα

Με καθυστέρηση 25 λεπτών ασθενοφόρο στον Άναυρο για να παραλάβει πνιγμένη γυναίκα

Με κθυστέρηση 25 λεπτών πήγε σήμερ το μεσημέρι ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στην ακτή Αναύρου, για να μεταφέρει τη σορό γυναίκας πάνω από 60 ετών που είχε πνιγεί στη , στο οσοκομείο Βόλου, καθώς τα τέσσερα ασθενοφόρα της βάρδιας ήταν απασχολημένα μεταφέροντας για εξετάσεις σε οσοκομεία άλλων πόλεων, το άλλο εκτός Βόλου, ενώ το τελευταίο εντός Βόλου έπρεπε να εξυπηρετήσει πέντε περιστατικά!

Η άτυχη γυναίκα ανασύρθηκε αρχικά πνιγμένη στις 12.40 το μεσημέρι και, αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο, όμως, λόγω φόρτου ς πήγε στον Άναυρο με 25 λεπτά καθυστέρηση, με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να έχει ξεψυχήσει και απλά να μεταφερθεί η σορό της στο Νοσοκομείο.

Οι περίπου 20 λουόμενοι που βρισκόταν μπροστά από την “”, βλέποντας ότι δεν υπήρχε συγγενής, κάλεσαν την Άμεση και ένα ταξί που πήγε επί τόπου, αλλά ο οδηγός αρνήθηκε να την παραλάβει διότι ήταν νεκρή και φορούσε μόνο το μαγιώ της. Μάλιστα ορισμένοι λουόμενοι προσπάθησαν να την επαναφέρουν με πρώτες βοήθειες, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Σύμφωνα με συνδικαλιστές του ΕΚΑΒ στην πρωινή βάρδια σήμερα βρισκόταν τέσσερα ασθενοφόρα. Τα δύο κλήθηκαν από το Νοσοκομείο να μεταφέρουν στα Νοσοκομεία Λάρισας και Τρικάλων για στεφανιογραφίες, ενώ την ώρα του πνιγμού, ένα ασθενοφόρο βρισκόταν στον Άγιο Βλάσιο για μεταφορά ασθενούς στο Βόλο.

Το τελευταίο ασθενοφόρο, που βρισκόταν στην πόλη του Βόλου έπρεπε να ανταποκριθεί ταυτόχρονα σε πέντε περιστατικά, μεταξύ των οποίων και το περιστατικό του Αναύρου, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει να φτάσει στην ακτή κατά 25 λεπτά, ενώ στο σημείο είχαν συγκεντρωθεί κόσμος και λουόμενοι και υπήρξε ένταση.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση