Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Καθυστερεί η λειτουργία της εφαρμογής «Volos shopping»
Καθυστερεί η λειτουργία της εφαρμογής «Volos shopping»

Καθυστερεί η λειτουργία της εφαρμογής «Volos shopping»

Κθυστερεί  η λειτουργία της εφαρμογής που σχεδιάστηκε για λογαριασμό του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου με τον τίτλο «Volos shopping», καθώς οι δεν έχουν αποστείλει ακόμη τα στοιχεία που τους ζητήθηκαν, αν και έχουν ήδη πληρώσει για την συμμετοχή τους.

Ο πρόεδρος του .Β. Απ. Οντόπουλος ζητά από τους εμπόρους  να τα προσκομίσουν για να «βγει στον αέρα» η εφαρμογή πριν το .

Για την έχουν προσκομίσει τα στοιχεία που τους ζητήθηκαν, όμως κείμενο ς της επιχείρησης, κ.α. μόνο 20 και απομένουν άλλοι 15. «Αν τα φέρουν έγκαιρα η εφαρμογή είναι έτοιμη και μπορεί να ανέβει άμεσα» εξήγησε ο κ. Οντόπουλος.

Όπως ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου ο κ. Οντόπουλος, η εφαρμογή κόστισε μόνο 5.000 ευρώ και αρχικά θα περιλαμβάνει το προφίλ 35 μελών του .Β. που πλήρωσαν 50 ευρώ για εγγραφή στην εφαρμογή και στην συνέχεια θα πληρώνουν 10 ευρώ το χρόνο για την συντήρησή της.

 

Η εφαρμογή θα ανέβει στα ηλεκτρονικά μαγαζιά και θα μπορεί να εξυπηρετεί επισκέπτες της περιοχής.

 

Αρχικά θα είναι στα ελληνικά και Αγγλικά και θα περιέχει χάρτες με σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος προσφορές καταστημάτων της εμπορικής αγοράς και σύντομα με πληροφορίες για τα πάντα. Τσιπουράδικα, εστιατόρια, τουριστικές διαδρομές, δρομολόγια λεωφορείων, τραίνων, πιάτσες ταξί, στάθμευσης και επί πληρωμή κ.ά.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση