Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Καθαρίστηκε η παραλία των Αλυκών
Καθαρίστηκε η παραλία των Αλυκών

Καθαρίστηκε η παραλία των Αλυκών

Η των Αλυκών καθαρίστηκε σήμερα Πέμπτη 11 Μαΐου 2017 από συνεργεία της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Βόλου, συνεπικουρούμενα από μέλη της δημοτικής αρχής και του 27ου Δημοτικού Σχολείου Αλυκών.

Οι μικροί στο πλαίσιο της δράσης του Δήμου Βόλου έφτιαξαν ζωγραφιές για την , των ακτών και του περιβάλλοντος γενικότερα και στην συνέχεια – και αφού τους μοιράστηκαν σακούλες, γάντια και μπλούζες με το “Νικόλα” και το κεντρικό σύνθημα της καμπάνιας “Αγαπώ την πόλη μου – Συμμετέχω” – βοήθησαν στον καθαρισμό της παραλίας.

Πρόκειται για την πέμπτη που καθαρίζεται, μετά από αυτή της Χρυσής Ακτής Παναγιάς, της Νέας Αγχιάλου, του Αναύρου και των Πλακών, οι οποίες και καθαρίστηκαν επίσης με την συμβολή παιδιών των σχολείων της περιοχής.

Πρέπει εδώ να αναφερθεί πως έως και τα μέσα Μαΐου θα έχει ολοκληρωθεί ο καθαρισμός όλων των ακτών του παραλιακού μετώπου του Δήμου Βόλου, στο πλαίσιο της σημαντικής προσπάθειας καθαρισμού των ακτών, πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου και την προσέλευση των πολιτών στις παραλίες, που υλοποιεί για τρίτη χρονιά ο Βόλου.

Αύριο Παρασκευή 12 Μαΐου 2017 θα πραγματοποιηθεί ο καθαρισμός των ακτών του Αγίου Στεφάνου.

Το καθαρισμού των ακτών:

Ημερομηνία Ακτή
Παρασκευή 12/05/2017 Ακτές Αγίου Στεφάνου
Δευτέρα 15/05/2017 Ακτή Μπαρμπαθωμά
Τρίτη 16/05/2017 Καρνάγιο Κάτω Λεχώνια
Τετάρτη 17/05/2017 Ακτή Πλατανιδίων

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πυροβόλησε θανάσιμα τη γυναίκα του στην Αγιά #ανθρωποκτονίααπόπρόθεση - https://t.co/fz7TvtvLmm -

  • Φωτιά στη Ρόδο: Ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία #Copernicus - https://t.co/57tC5TbAN3 -

  • #καύσωνας: Πολύ υψηλές θερμοκρασίες και σήμερα – Έως τους 45 βαθμούς ο υδράργυρος #καύσωνας - https://t.co/IaDUZtnppW -

"Αλιεύοντας" την είδηση