Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Καθαρίστηκε η παραλία στα Κάτω Λεχώνια
Καθαρίστηκε η παραλία στα Κάτω Λεχώνια

Καθαρίστηκε η παραλία στα Κάτω Λεχώνια

Πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 16 Μαΐου ο καθαρισμός της παραλίας στα Κάτω , στο πλαίσιο του προγράμματος καθαρισμού των ακτών που υλοποιεί ο Δήμος Βόλου για τρίτη χρονιά φέτος. Τα συνεργεία του Δήμου Βόλου συνέδραμαν μέλη της δημοτικής αρχής καθώς και του Δημοτικού Σχολείου Κάτω Λεχωνίων “Τοπάλειο”.

Στους μικρούς μοιράστηκαν μπλουζάκια με το “ικόλα” και με το κεντρικό σύνθημα της καμπάνιας καθαρισμού των ακτών “Αγαπώ την πόλη μου – Συμμετέχω” καθώς επίσης σακούλες σκουπιδιών, γάντια και χυμοί.

Επισημαίνεται πως εκτός του καθαρισμού της ακτής πραγματοποιήθηκε και κοπή χόρτων αλλά και καθαρισμός του περιβάλλοντα χώρου ενώ παράλληλα στις παραλίες υλοποιούνται εργασίες αποκατάστασης στις (ντουζιέρες, αποδυτήρια, ομπρέλες κλπ.) όπου κρίνεται απαραίτητο.

Στόχος της δημοτικής αρχής και φέτος η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας ως προς την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και να είναι λειτουργικές οι παραλίες ώστε να υποδεχθούν τους λουόμενους.

Υπενθυμίζεται πως έχουν καθαριστεί οι παραλίες: ακτή έας Αγχιάλου, Χρυσή Ακτή Παναγίας, Άναυρος, Πλάκες, , ακτές , ακτή Μπαρμπαθωμά και Κάτω και το πρόγραμμα καθαρισμού ολοκληρώνεται με τον καθαρισμό της ακτής Πλατανιδίων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση