Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Καθαρισμός της δυτικής πλευράς του προβλήτα του σιδηροδρομικού πορθμείου Πευκακίων
Καθαρισμός της δυτικής πλευράς του προβλήτα του σιδηροδρομικού πορθμείου Πευκακίων

Καθαρισμός της δυτικής πλευράς του προβλήτα του σιδηροδρομικού πορθμείου Πευκακίων

Λάστιχ, σάπιες ξύλινες βάρκες κι σκουπίδια, απομακρύνθηκαν από τη δυτική πλευρά του του σιδηροδρομικού πορθμείου Πευκακίων.

Με απόφαση του διευθύνοντος συμβούλου της ΟΛΒ Α.Ε.  Σωκράτη Αναγνώστου, αναδείχθηκε ανάδοχος εργολάβος, ο οποίος με ειδικά και jcb καθάρισε τον περιβάλλοντα χώρο, που έχρηζε τόσα χρόνια ς. Το συνεργείο συγκέντρωσε κι απομάκρυνε παλέτες, σχοινιά, σκουπίδια, λάστιχα, σάπιες ξύλινες βάρκες κ.α.

Ο χώρος αποτελούσε εστία μόλυνσης και ήταν ιδιαίτερα αντι η εικόνα, για όσους περνούσαν από το σημείο.

Η διαδικασία καθαρισμού διήρκησε δύο ημέρες και έγινε καθαρισμός από ξηράς. Πλέον ο χώρος έχει αλλάξει όψη και εικόνα.

Όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΒ Α.Ε.  Σωκράτης Αναγνώστου:  «Στη δυτική πλευρά του του σιδηροδρομικού πορθμείου Πευκακίων, δεν υπάρχει κρηπίδωμα για να εξυπηρετεί κάποιες χρήσεις, ωστόσο εδώ και πολλά χρόνια, είχε δημιουργηθεί εστία μόλυνσης όπου ο καθένας εναπόθετε και πετούσε άχρηστα αντικείμενα. Το λιμάνι του έχει άμεση γειτνίαση με τον αστικό ιστό κι έχουμε πολύ περισσότερες κι αυξημένες υποχρεώσεις για την του περιβάλλοντος. Ο Οργανισμός Λιμένος αποδεικνύει έμπρακτα τις συνεχείς προσπάθειές του για σεβασμό στο περιβάλλον».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση