Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Καθαρισμός της δυτικής πλευράς του προβλήτα του σιδηροδρομικού πορθμείου Πευκακίων
Καθαρισμός της δυτικής πλευράς του προβλήτα του σιδηροδρομικού πορθμείου Πευκακίων

Καθαρισμός της δυτικής πλευράς του προβλήτα του σιδηροδρομικού πορθμείου Πευκακίων

Λάστιχα, σάπιες ξύλινες βάρκες και σκουπίδια, απομακρύνθηκαν από τη δυτική πλευρά του του σιδηροδρομικού πορθμείου Πευκακίων.

Με απόφαση του διευθύνοντος συμβούλου της ΟΛΒ .Ε.  Σωκράτη Αναγνώστου, αναδείχθηκε ανάδοχος εργολάβος, ο οποίος με ειδικά και jcb καθάρισε τον περιβάλλοντα χώρο, που έχρηζε τόσα χρόνια καθαριότητας. Το συνεργείο συγκέντρωσε κι απομάκρυνε παλέτες, σχοινιά, σκουπίδια, λάστιχα, σάπιες ξύλινες βάρκες κ.α.

Ο χώρος αποτελούσε εστία μόλυνσης και ήταν ιδιαίτερα αντιαισθητική η εικόνα, για όσους περνούσαν από το σημείο.

Η διαδικασία καθαρισμού διήρκησε δύο ημέρες και έγινε καθαρισμός από ξηράς. Πλέον ο χώρος έχει αλλάξει όψη και εικόνα.

Όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΒ .Ε.  Σωκράτης Αναγνώστου:  «Στη δυτική πλευρά του του σιδηροδρομικού πορθμείου Πευκακίων, δεν υπάρχει κρηπίδωμα για να εξυπηρετεί κάποιες χρήσεις, ωστόσο εδώ και πολλά χρόνια, είχε δημιουργηθεί εστία μόλυνσης όπου ο καθένας εναπόθετε και πετούσε άχρηστα αντικείμενα. Το λιμάνι του Βόλου έχει άμεση γειτνίαση με τον αστικό ιστό κι έχουμε πολύ περισσότερες κι αυξημένες υποχρεώσεις για την προστασία του περιβάλλοντος. Ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου αποδεικνύει έμπρακτα τις συνεχείς προσπάθειές του για σεβασμό στο περιβάλλον».

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου - https://t.co/5055NiRgov… -

  • Θερινά δρομολόγια από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/Fy9gG3cufN -

"Αλιεύοντας" την είδηση