Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Καθαρισμός της δυτικής πλευράς του προβλήτα του σιδηροδρομικού πορθμείου Πευκακίων
Καθαρισμός της δυτικής πλευράς του προβλήτα του σιδηροδρομικού πορθμείου Πευκακίων

Καθαρισμός της δυτικής πλευράς του προβλήτα του σιδηροδρομικού πορθμείου Πευκακίων

Λάστιχ, σάπιες ξύλινες βάρκες κι σκουπίδια, απομακρύνθηκαν από τη δυτική πλευρά του προβλήτα του σιδηροδρομικού πορθμείου Πευκακίων.

Με απόφαση του διευθύνοντος συμβούλου της   Σω Αναγνώστου, αναδείχθηκε ανάδοχος εργολάβος, ο οποίος με ειδικά φορτηγά και jcb καθάρισε τον τα χώρο, που έχρηζε τόσα χρόνια καθαριότητας. Το συνεργείο συγκέντρωσε κι απομάκρυνε παλέτες, σχοινιά, σκουπίδια, λάστιχα, σάπιες ξύλινες βάρκες κ.α.

Ο χώρος αποτελούσε εστία μόλυνσης και ήταν ιδιαίτερα αντι η , για όσους περνούσαν από το σημείο.

Η διαδικασία καθαρισμού διήρκησε δύο ημέρες και έγινε καθαρισμός από ξηράς. Πλέον ο χώρος έχει αλλάξει όψη και .

Όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της   Σως Αναγνώστου:  «Στη δυτική πλευρά του προβλήτα του σιδηροδρομικού πορθμείου Πευκακίων, δεν υπάρχει κρηπίδωμα για να εξυπηρετεί κάποιες χρήσεις, ωστόσο εδώ και πολλά χρόνια, είχε δημιουργηθεί εστία μόλυνσης όπου ο καθένας εναπόθετε και πετούσε άχρηστα αντικείμενα. Το λιμάνι του Βόλου έχει άμεση γειτνίαση με τον αστικό ιστό κι έχουμε πολύ περισσότερες κι αυξημένες υποχρεώσεις για την προστασία του περιβάλλοντος. Ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου αποδεικνύει έμπρακτα τις συνεχείς προσπάθειές του για σεβασμό στο περιβάλλον».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση