Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Καθαρισμός ακτών του Βόλου
Καθαρισμός ακτών του Βόλου

Καθαρισμός ακτών του Βόλου

Με κεντρικό σύνθημ “Αγπώ την Πόλη μου – Συμμετέχω” ο Δήμος Βόλου για τρίτη χρονιά διοργανώνει την σημαντική εθελοντική προσπάθεια καθαρισμού των ακτών, πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου και την προσέλευση των πολιτών στις , ξεκινώντας από την Δευτέρα 8 Μαΐου 2017 και 11.00 π.μ. από την παραλία της Νέας Αγχιάλου με την συνδρομή των μαθητών και δασκάλων του “Ευγένειο” 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Αγχιάλου και “Βαρνάλειο” – Ολοήμερο 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Αγχιάλου.

Στόχος και φέτος είναι να σταλεί ένα ηχηρό για την ανάγκη ευαισθητοποίησης των τοπικών κοινωνιών αναφορικά με την προστασία του περιβάλλοντος.

Στο πλαίσιο αυτό η Δημοτική Αρχή απευθύνει πρόσκληση στους μαθητές σχολείων και εθελοντικές ομάδες, αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη, να μετέχουν στις εξορμήσεις καθαρισμού των ακτών ώστε όλοι μαζί να βιώσουμε την χαρά της προσφοράς στην .

Όπως τονίζεται στο : “Όλοι μαζί ας καθαρίσουμε τις μας για τη προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και για να αναπτύξουμε την περιβαλλοντική συνείδηση και να διαφυλάξουμε το φυσικό πλούτο και να αναδείξουμε την αισθητική και τις ομορφιές των ακτών μας.

Ας αποδείξουμε για μια ακόμη φορά ότι σε αυτή την πόλη, η αξία του εθελοντισμού έχει πλέον περάσει σε ένα άλλο επίπεδο, πολύ πιο στέρεο και ενσαρκώνει αυτό που όλοι χαρακτηρίζουμε ως των πολιτών”.

Το πρόγραμμα καθαρισμού των ακτών:

Ημερομηνία                              Ακτή
Δευτέρα 08/05/           Ακτή Αγχιάλου
Τρίτη 09/05/2016                Χρυσή Ακτή Παναγιάς
Τετάρτη 10/05/2016           Ακτή Αναύρου και Πλάκες
Πέμπτη 11/05/2016             Ακτή Αλυκών
Παρασκευή 12/05/2016     Ακτές Αγίου Στεφάνου
Δευτέρα 15/05/2016           Ακτή Μπαρμπαθωμά Αγριά
Τρίτη 16/05/2016               Καρνάγιο Κάτω Λεχώνια
Τετάρτη 17/05/2016          Ακτή Πλατανιδίων

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση