Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Καθάρισε το πάρκο στη Νέα Ιωνία ο Ανδρέας Κεχαγιάς
Καθάρισε το πάρκο στη Νέα Ιωνία ο Ανδρέας Κεχαγιάς

Καθάρισε το πάρκο στη Νέα Ιωνία ο Ανδρέας Κεχαγιάς

Eπίμονη προσπάθεια 31 ωρών σε 4 ημέρες , 103 μεγάλες σακούλες ,18 ζευγάρια γάντια ,10 σκούπες και εκμισθωμένο φορτηγάκι για τα μπάζα, όλα πληρωμένα από την τσέπη, του Κεχαγιά Ανδρέα  έτσι  ώστε το πάρκο  στη Νέα Ιωνία να γίνει αισθητά καθαρό από όλων των ειδών τα σκουπίδια.

Επίσης αφαιρέθηκαν και τα σκουπίδια από τους μεταλλικούς κάδους που είναι τοποθετημένοι προς  το τέλος του πάρκου  που είχαν υπερχειλίσει και  από μαρτυρίες από περίοικους είχε σχεδόν ένα μήνα να γίνει η αποκομιδή τους.

Ο χώρος που γίνονται τα μαθήματα οδήγησης που είναι και για μεγάλα φορτηγά καθαρίστηκε σχολαστικά  και στην συνέχεια  αγοράστηκαν  με χρήματα του ιδίου 2 των 80 λίτρων και τοποθετήθηκαν  κοντά στα παγκάκια (  δεν υπήρχαν) έτσι ώστε  να ρίχνουν εύκολα τα μικρά σκουπίδια (καφέδες , ,χαρτιά έτοιμα φαγητά κ.α).

Καθαρισμός έγινε σε  μεγάλο βαθμό και στα φρεάτια μέχρι εκεί που μπορεί να πάει ανθρώπινο χέρι.

Τα περισσότερα δεν έχουν καθόλου μεταλλικά πλέγματα και τα σκουπίδια πετιούνται μέσα με   να έχει δημιουργηθεί μεγάλη  δυσοσμία .

Χρειάζεται ειδικό μηχάνημα για να καθαριστούν σωστά.

Την τέταρτη  και τελευταία μέρα προσήλθε για βοήθεια στον καθαρισμό και η πρόεδρος του αθλητικού πολιτιστικού περιβαλλοντικού συλλόγου ”Μέγας Αλέξανδρος” Κεχαγιά Μαρία.

Οι των κατοίκων συνεχίζονται για την προς τον δήμαρχο για  την εγκατάλειψη,  τα πραγματικά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί, αλλά και άλλα  αιτήματα  της Νέας Ιωνίας.

Exif_JPEG_420

Exif_JPEG_420

Exif_JPEG_420

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εμβολιασμός: Άνοιξε η πλατφόρμα για τους 18-24 ετών #εμβολιασμόςCovid - https://t.co/mxYkWnwdmq -

  • Παρουσιάζεται το βιβλίο «#Βασιλική» της Λεμονιάς Μουλά #Βασιλική - https://t.co/kBgYuiE1qn -

  • Εκτελούσε παράνομα #εργασίες σε εξωτερικό λουτρό  #εργασίες - https://t.co/RckgBgYdkI -

"Αλιεύοντας" την είδηση