Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Καθάρισε το πάρκο στη Νέα Ιωνία ο Ανδρέας Κεχαγιάς
Καθάρισε το πάρκο στη Νέα Ιωνία ο Ανδρέας Κεχαγιάς

Καθάρισε το πάρκο στη Νέα Ιωνία ο Ανδρέας Κεχαγιάς

Eπίμονη προσπάθεια 31 ωρών σε 4 ημέρες , 103 μεγάλες σακούλες ,18 ζευγάρια γάντια ,10 σκούπες και εκμισθωμένο φορτηγάκι για τα μπάζα, όλα πληρωμένα από την τσέπη, του Κεχαγιά Ανδρέα  έτσι  ώστε το πάρκο  στη Νέα Ιωνία να γίνει αισθητά καθαρό από όλων των ειδών τα σκουπίδια.

Επίσης αφαιρέθηκαν και τα σκουπίδια από τους μεταλλικούς κάδους που είναι τοποθετημένοι προς  το τέλος του πάρκου  που είχαν υπερχειλίσει και  από μαρτυρίες από περίοικους είχε σχεδόν ένα μήνα να γίνει η αποκομιδή τους.

Ο χώρος που γίνονται τα μαθήματα οδήγησης που είναι και χώρος στάθμευσης για μεγάλα φορτηγά καθαρίστηκε σχολαστικά  και στην συνέχεια  αγοράστηκαν  με χρήματα του ιδίου 2 κάδοι των 80 λίτρων και τοποθετήθηκαν  κοντά στα παγκάκια (  δεν υπήρχαν) έτσι ώστε  να ρίχνουν εύκολα τα μικρά σκουπίδια (καφέδες αναψυκτικά, νερά,χαρτιά έτοιμα φαγητά κ.α).

Καθαρισμός έγινε σε  μεγάλο βαθμό και στα φρεάτια μέχρι εκεί που μπορεί να πάει ανθρώπινο χέρι.

Τα περισσότερα δεν έχουν καθόλου μεταλλικά πλέγματα και τα σκουπίδια πετιούνται μέσα με αποτέλεσμα  να έχει δημιουργηθεί μεγάλη  δυσοσμία .

Χρειάζεται ειδικό μηχάνημα για να καθαριστούν σωστά.

Την τέταρτη  και τελευταία μέρα προσήλθε για βοήθεια στον καθαρισμό και η πρόεδρος του αθλητικού πολιτιστικού περιβαλλοντικού συλλόγου ”Μέγας Αλέξανδρος” Κεχαγιά Μαρία.

Οι υπογραφές των κατοίκων συνεχίζονται για την διαμαρτυρία προς τον δήμαρχο για  την εγκατάλειψη,  τα πραγματικά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί, αλλά και άλλα  αιτήματα  της Νέας Ιωνίας.

Exif_JPEG_420

Exif_JPEG_420

Exif_JPEG_420

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πρωταγωνίστρια η Σκιάθος στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα της Ρουμανίας - https://t.co/yfNjhWZQoY -

  • Κλείνει τα σύνορα με τη Σερβία η Ελλάδα - https://t.co/TUcyCqzro3 -

  • Ομαδική ένσταση Παλιουριωτών για τους δασικούς χάρτες - https://t.co/orK4yR02PB -

"Αλιεύοντας" την είδηση