Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Κατερίνα Παπανάτσιου: «Να λειτουργήσουν άμεσα νέα εμβολιαστικά κέντρα στον Βόλο»
Κατερίνα Παπανάτσιου: «Να λειτουργήσουν άμεσα νέα εμβολιαστικά κέντρα στον Βόλο»

Κατερίνα Παπανάτσιου: «Να λειτουργήσουν άμεσα νέα εμβολιαστικά κέντρα στον Βόλο»

 

Επιστολή προς τον διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας απέστειλε η βουλευτής ς ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΠΣ Κατερίνα ζητώντας να λειτουργήσουν άμεσα νέα στην πόλη του Βόλου, ώστε να σταματήσει η ταλαιπωρία που υπόκεινται οι πολίτες αυτή τη στιγμή.

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή:

«Αγαπητέ κ. διοικητά,
Σας αποστέλλω αυτήν την επιστολή για να αναδείξω το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στην με τον σχεδιασμό των εμβολιαστικών κέντρων.
Εδώ και 40 μέρες που έχουν αρχίσει να πραγματοποιούνται για τον covid-19 στην Μαγνησία, μεγάλο μέρος του πληθυσμού αναγκάζεται να μετακινείται πολλά χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του, αφού οι επιλογές που είχε και έχει είναι τα επαρχιακά κέντρα υγείας Αργαλαστής, Αλμυρού και προσφάτως εντάχθηκαν της Ζαγοράς και του Βελεστίνου. νωρίζετε πολύ καλά ότι σε αυτό το στάδιο οι μεγάλες ηλικίες που εξυπηρετούνται σε συνδυασμό και με τις καιρικές συνθήκες δυσκολεύουν τις μετακινήσεις και ουσιαστικά ακυρώνουν τον εμβολιασμό.

Κ. Σερέτη αυτή τη στιγμή πρέπει να επικρατήσει η λογική και να ανοίξουν στο Βόλο. Δεν γίνεται να υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις, αφού η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας βρίσκεται στην 21ή θέση σε σύνολο εμβολιασμών. Το Νοσοκομείο και το Κέντρο Υγείας Βόλου δεν έχουν διαθέσιμα ραντεβού μέχρι και τα τέλη Μαρτίου με μεγάλο μέρος τους πληθυσμού που δεν μπορεί να μετακινηθεί να μην επιθυμεί τον εμβολιασμό.

Σας προτείνω λοιπόν να εντάξετε ως εμβολιαστικά κέντρα τα ΤΟΜΥ Αγριάς, Νέας Αγχιάλου, Νέας Ιωνίας και Ιωλκού που είναι εξαιρετικοί και λειτουργικοί χώροι, υπάρχει το κατάλληλο επιστημονικό προσωπικό και είναι σε σημεία που θα εξυπηρετήσουν απόλυτα τις ανάγκες του πληθυσμού. Ακόμα υπάρχει και ο χώρος του πρώην ΙΚΑ στην Νέα Ιωνία, ο οποίος όμως δεν λειτουργεί εδώ και καιρό ενώ χρειάζεται να στελεχωθεί και με προσωπικό.
Αν δεν προχωρήσετε άμεσα σε προσθήκες εμβολιαστικών κέντρων μέσα στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας πολύ φοβάμαι ότι η διαδικασία του εμβολιασμού θα εξελιχθεί με πολύ αργούς ρυθμούς και η επαναφορά στην που όλοι επιδιώκουμε για την θα αργήσει πολύ.»

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση