Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Κατάθεση στεφάνου της ΛΑΕ Μαγνησίας για το Πολυτεχνείο
Κατάθεση στεφάνου της ΛΑΕ Μαγνησίας για το Πολυτεχνείο

Κατάθεση στεφάνου της ΛΑΕ Μαγνησίας για το Πολυτεχνείο

 

Οκτώ προσαγωγές στον Βόλο

 

Σήμερα 17/11/2020 που το σύνθημα ‘’ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ’’ παραμένει ανεκπλήρωτο και διαχρονικό, αντιπροσωπεία της ΛΑΕ Μαγνησίας κατέθεσε λουλούδια στο Ηρώον στην παραλία.

Μέλη της νεολαίας της ΛΑΕ Μαγνησία απέδωσαν φόρο τιμής στους αγωνιστές του Πολυτεχνείου, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα, ενώ ταυτόχρονα στείλαν το μήνυμα ότι οι νέοι και οι νέες ήταν και είναι η προμετωπίδα των λαϊκών αγώνων.

Όπως το ’73 έτσι και σήμερα το βάρος της ανατροπής κάθε κυβέρνησης που στερεί τις ελευθερίες του λαού όπως αυτή της ΝΔ πέφτει στις πλάτες της νεολαίας.

Πόσο μάλλον στο τώρα που ανύπαρκτη στην ουσία αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ στρώνει το δρόμο στα νεοφιλελεύθερα σχέδια για φτωχοποίηση του λαού και στέρηση των ελευθεριών του.

Η ΛΑΕ και η νεολαία της αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα της κατάστασης για αυτό τηρώντας τα μέτρα δηλώνουν με κάθε μέσο και σε κάθε τόνο ότι τα:  ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΥΨΟ.

 

 

Ελεύθεροι οκτώ προσαχθέντες για τη συγκέντρωση του Πολυτεχνείου

Ελεύθεροι αφέθηκαν πριν λίγη ώρα, οι οκτώ νεαροί που προσήχθησαν από την Αστυνομία για παραβίαση της απαγόρευσης των συγκεντρώσεων άνω των 4 ατόμων.

Οι νεαροί,  έξι άνδρες και δύο γυναίκες, μεταξύ των οποίων και ένας ανήλικος, αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού βεβαιώθηκαν σε βάρος των επτά παραβάσεις για άσκοπη μετακίνηση και πρόστιμα 300 € σε κάθε περίπτωση.

Η προσαγωγή των νεαρών έγινε κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης για την επέτειο του Πολυτεχνείου, που έγινε σήμερα το απόγευμα στον ναό του Αγ. Κωνσταντίνου.

Ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σήμερα, 17 Νοεμβρίου 2020, σε Λάρισα, Βόλο και Καρδίτσα, άτομα επιχείρησαν να συγκεντρωθούν και να τελέσουν πορείες σε διάφορα σημεία των πόλεων, χωρίς να πραγματοποιηθεί κάποια πορεία, κατόπιν της επέμβασης αστυνομικών δυνάμεων των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας.

Επιβλήθηκαν συνολικά -31- διοικητικά πρόστιμα των -300- ευρώ, ενώ στην πόλη του Βόλου πραγματοποιήθηκαν -8- προσαγωγές.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Το τρίτο θετικό στον κορωναϊό κρούσμα ανέστειλε την λειτουργία της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας της ΠΕΜΣ… - https://t.co/CRaeVJGzNP -

  • Πλήρης συμμετοχή και ισότητα ευκαιριών για τα άτομα με αναπηρία στον Δήμο Ζαγοράς - Μουρεσίου… - https://t.co/ZgteEO72cO -

  • Σύλληψη 37χρονου για εμπρησμό από πρόθεση στη φάτνη - https://t.co/yHEX3CZgzG -

"Αλιεύοντας" την είδηση