Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Κατάθεση στεφάνου της ΛΑΕ Μαγνησίας για το Πολυτεχνείο
Κατάθεση στεφάνου της ΛΑΕ Μαγνησίας για το Πολυτεχνείο

Κατάθεση στεφάνου της ΛΑΕ Μαγνησίας για το Πολυτεχνείο

 

Οκτώ προσαγωγές στον Βόλο

 

Σήμερα 17/11/2020 που το σύνθημα ‘'ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ'' παραμένει ανεκπλήρωτο και διαχρονικό, αροσωπεία της ΛΑΕ Μαγνησίας κατέθεσε λουλούδια στο Ηρώον στην παραλία.

Μέλη της νεολαίας της ΛΑΕ Μαγνησία απέδωσαν φόρο τιμής στους αγωνιστές του Πολυτεχνείου, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα, ενώ ταυτόχρονα στείλαν το μήνυμα ότι οι νέοι και οι νέες ήταν και είναι η προμετωπίδα των λαϊκών αγώνων.

Όπως το '73 έτσι και σήμερα το βάρος της ανατροπής κάθε κυβέρνησης που στερεί τις ελευθερίες του λαού όπως αυτή της πέφτει στις πλάτες της νεολαίας.

Πόσο μάλλον στο τώρα που ανύπαρκτη στην ουσία αολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ στρώνει το δρόμο στα νεοφιλελεύθερα σχέδια για φτωχοποίηση του λαού και στέρηση των ελευθεριών του.

Η ΛΑΕ και η νεολαία της αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα της κατάστασης για αυτό τηρώντας τα μέτρα δηλώνουν με κάθε μέσο και σε κάθε τόνο ότι τα:  ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΥΨΟ.

 

 

Ελεύθεροι οκτώ προσαχθέντες για τη συγκέντρωση του Πολυτεχνείου

Ελεύθεροι αφέθηκαν πριν λίγη ώρα, οι οκτώ που προσήχθησαν από την Αστυνομία για παραση της απαγόρευσης των συγκεντρώσεων άνω των 4 ατόμων.

Οι ,  έξι άνδρες και δύο , μεταξύ των οποίων και ένας ανήλικος, αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού βεβαιώθηκαν σε βάρος των επτά παραβάσεις για άσκοπη μετακίνηση και 300 € σε κάθε περίπτωση.

Η προσαγωγή των νεαρών έγινε κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης για την επέτειο του Πολυτεχνείου, που έγινε σήμερα το απόγευμα στον ναό του Αγ. Κωνσταντίνου.

Ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σήμερα, 17 Νοεμβρίου 2020, σε Λάρισα, Βόλο και Καρδίτσα, άτομα επιχείρησαν να συγκεντρωθούν και να τελέσουν πορείες σε διάφορα σημεία των πόλεων, χωρίς να πραγματοποιηθεί κάποια πορεία, κατόπιν της επέμβασης αστυνομικών δυνάμεων των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας.

Επιβλήθηκαν συνολικά -31- διοικητικά των -300- ευρώ, ενώ στην πόλη του Βόλου πραγματοποιήθηκαν -8- προσαγωγές.

"Αλιεύοντας" την είδηση