Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Καταστροφή χλωριωτή στις εγκαταστάσεις του αντλιοστασίου της ΔΕΥΑΜΒ στις Σταγιάτες;
Καταστροφή  χλωριωτή στις εγκαταστάσεις του αντλιοστασίου της ΔΕΥΑΜΒ στις Σταγιάτες;

Καταστροφή χλωριωτή στις εγκαταστάσεις του αντλιοστασίου της ΔΕΥΑΜΒ στις Σταγιάτες;

 

ι κταστροφή  χλωριωτή στις εγκαταστάσεις του αντλιοστασίου της ΜΒ στις Σταγιάτες,  κάνει λόγο η Επιχείρηση, τονίζοντας πως  αυτό συνέβη την ώρα που ο και η ευρύτερη περιοχή απολάμβαναν τους καρπούς μιας διαρκούς, επίμονης και επίπονης προσπάθειας προσέλκυσης επισκεπτών και της ανάδειξής τους ως πρώτου τουριστικού προορισμού της χώρας, στην περίοδο των γιορτών.

“Ας αντιληφτούν όλοι επιτέλους που δρουν με βάση τα μικρά τους ιδιοτελή συμφέροντα και τις προσωπικές τους επιδιώξεις, ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή λειτουργεί με βάση το συμφέρον των πολιτών, για την εξυπηρέτηση του οποίου δεν φείδεται χρόνου και προσπαθειών, ούτε κάμπτεται από τέτοιες ανόητες και αντικοινωνικές, εχθρικές προς το Δήμο και τον πολίτη πράξεις αναφέρεται χαρακτηριστικά  και συμπληρώνεται: “ια πολλοστή φορά καλούμε όλους, ανεξαρτήτως ς ή κομματικής προέλευσης, να συμπαραταχτούν και να αγωνιστούν μαζί μας για τα αυτονόητα, για τον στόχο που πρέπει να είναι ένας και μοναδικός και αφορά την ανάπτυξη της πόλης που ζούμε και δημιουργούμε, του Βόλου που ονειρευόμαστε και αγαπάμε.

Εμείς ως Δημοτική Αρχή δείξαμε τις προθέσεις μας, αγόγγυστα παλεύουμε για να καλύψουμε λάθη και ψεις του παρελθόντος, αλλά παρά ταύτα τείνουμε χείρα συνς προς όλους. ¨Όσοι αγαπούν την πόλη θα το δώσουν. Οι άλλοι θα πρέπει να λογοδοτήσουν στους πολίτες και τη συνείδησή τους (αν έχουν ακόμη).”

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση