Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Κατασκευή δικτύων παροχής ύδατος και ρεύματος για την εξυπηρέτηση σκαφών αναψυχής στον προσήνεμο μώλο Λιμένα Βόλου
Κατασκευή δικτύων παροχής ύδατος και ρεύματος για την εξυπηρέτηση σκαφών αναψυχής στον προσήνεμο μώλο Λιμένα Βόλου

Κατασκευή δικτύων παροχής ύδατος και ρεύματος για την εξυπηρέτηση σκαφών αναψυχής στον προσήνεμο μώλο Λιμένα Βόλου

Ολοκληρώθηκαν στην πλειοψηφία τους, στον κυματοθραύστη στην χερσαία ζώνη του λιμένος , οι τεχνικές του έργου «Κατασκευή Δικτύων Παροχής Ύδατος και Ρεύματος για την Εξυπηρέτηση Σκαφών Αναψυχής στον Προσήνεμο Μώλο Λιμένα ».

Το χρηματοδοτήθηκε από τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου, ενώ στο σύνολό του αναμένεται να ολοκληρωθεί με την κάλυψη των δικτύων – σωληνώσεων με ειδικό κανάλι προστασίας.

Τα ειδικά καλύμματα, έχουν ήδη παραγγελθεί από τον Ιανουαρίου από βρετανική εταιρεία κι εκτιμάται ότι θα παραληφθούν από τον , περί τα Ιουνίου, ενώ λόγω των ειδικών προδιαγραφών τους, δεν ήταν εφικτό να παραληφθούν νωρίτερα.

Ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου, προχώρησε στην τοποθέτηση προσωρινών καλυμμάτων των δικτύων, προκειμένου να διασφαλίσει όσο το δυνατόν συντομότερα, την τροφοδοσία με ρεύμα και των 60 και πλέον σκαφών που ελλιμενίζονται στον κυματοθραύστη και να δοθούν τα Pillars σε λειτουργία.

Με την παραλαβή των ειδικών καλυμμάτων, θα αφαιρεθούν τα προσωρινά και θα τοποθετηθούν τα ειδικά κανάλια προστασίας των δικτύων, τα οποία θα εξασφαλίζουν ένα ασφαλές και αισθητικά καλαίσθητο .

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Φωτιά σε ξερά χόρτα στη Ν. Αγχίαλο - https://t.co/Z6PorxbzTF -

  • Κορωναϊός: Το «αποτύπωμα» του Πάσχα – Πού παρατηρείται έξαρση κρουσμάτων - https://t.co/k4Ez2xLASp -

  • Ασφαλή και αποτελεσματικά τα εμβόλια κατά του κορωναϊού στην εγκυμοσύνη - https://t.co/zWqALBHZ29 -

"Αλιεύοντας" την είδηση