Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Κατασκευή μεταλλικής πεζογέφυρας στον Κραυσίδωνα
Κατασκευή  μεταλλικής πεζογέφυρας στον Κραυσίδωνα

Κατασκευή μεταλλικής πεζογέφυρας στον Κραυσίδωνα

Υπεγράφη σήμερα μεταξύ του Δήμου Βόλου και του εργολάβου, η σύμβαση για την κατασκευή της μεταλλικής πεζογέφυρας στον Κραυσίδωνα, πλησίον της οδού του Αγίου Γεωργίου, έργο συνολικού προϋπολογισμού 77.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως στην πρώτη δημοπράτησή του έργου τον Μάρτιο του 2016 ο διαγωνισμός απέβη άγονος εξαιτίας της αποχής των εργοληπτών δημοσίων έργων, ωστόσο ο διαγωνισμός επαναλήφθηκε στις 8 Ιουνίου 2016 επιτυχώς με το έργο να υλοποιείται το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Η τελική συμβατική δαπάνη μετά την έκπτωση που προσέφερε ο εργολήπτης είναι 46.575,62€ ενώ το περιθώριο παράδοσής του έργου είναι πέντε μήνες.

Ο Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σταυρίδης τόνισε ότι η γέφυρα θα τοποθετηθεί το πολύ σε τρεις μήνες και πρόσθεσε πως «με την τοποθέτηση της καινούργιας, ασφαλούς πεζογέφυρας ικανοποιείται ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής καθώς η ξύλινη που υπήρχε στο συγκεκριμένο σημείο θέση έχει αποξηλωθεί, λόγω επικινδυνότητας, μετά από αιτήματα των κατοίκων της περιοχής».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συμμετοχή της Νίκης Βόλου στην 1η ημερίδα επιδόσεων στο κλειστό κολυμβητήριο Λάρισας - https://t.co/4meSvzpwnJ… -

  • Γ. Καλτσογιάννης: Άμεση παρέμβαση για το υψηλό κόστος ενέργειας #υψηλόκόστοςενέργειας - https://t.co/n1KoTZ27Rj -

  • Κορωνοϊός – Μελέτη: Τι ισχύει για αυτοάνοσες αντιδράσεις και αυτοαντισώματα σε ασθενείς Covid… - https://t.co/Wjm4U1Dbso -

"Αλιεύοντας" την είδηση