Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Καταργούνται εσοχές κάδων απορριμμάτων σε Δημητριάδος και Ιάσονος
Καταργούνται εσοχές κάδων απορριμμάτων σε Δημητριάδος και Ιάσονος

Καταργούνται εσοχές κάδων απορριμμάτων σε Δημητριάδος και Ιάσονος

Την και κλείσιμο   των εσοχών τοποθέτησης κάδων απορριμμάτων στις οδούς και Ιάσονος, μεταξύ των οδών Φιλελλήνων και Μπόρελ, για διευκόλυνση της ελεύθερης κινητικότητας στα πεζοδρόμια, αποφασισε ομόφωνα σήμερα το μεσημέρι  η Επιτροπή  Ποιότητας Ζωής.

 

Επίσης η  επιτροπή αποφάσισε, με αρνητική ψήφο του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μ. Πατσιαντά και λευκή του συμβούλου της «Επιλογής Ευθύνης» Ν. Στόικου, να διατεθούν τρεις θέσεις στάθμευσης, απέναντι από το , που θα μεταστεγαστεί στο Αστυνομικό μέγαρο, για κρατικά και υπηρεσιακά αυτοκίνητα.

Πρόκειται για τον χώρο στην οδό 28ης Οκτωβρίου, μεταξύ των οδών και Κουμουνδούρου, ενώ οι υιπες θέσεις θα διατεθούν για στάθμευση δικύκλων.

Ο Μαργ. Πατσιαντάς είπε ότι οι θέσεις αυτές πρέπει να αποδοθούν στους πολίτες, διότι στο σημείο εκείνο δεν υπάρχουν θέσεις στάθμευσης και όσοι δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν σε ιδιωτικό , αντιμετωπίζουν πρόβλημα.

Τέλος, δόθηκε για τελευταία φορά στο θέμα ανάκλησης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας σε υποκατάστημα αλυσίδας στην περιοχή του Πεδίου Άρεως .

Ο μηχανικός της εταιρίας προσκόμισε απαντήσεις δύο υπηρεσιών του ΥΠΕΧΩΔΕ, σε ερωτήματα που είχαν υποβληθεί, οι οποίες κοινοποιήθηκαν στην Υπηρεσία Δόμησης και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και η δόθηκε για να δοθούν στην επιτροπή οι απαντήσεις.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση