Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Καταργούνται εσοχές κάδων απορριμμάτων σε Δημητριάδος και Ιάσονος
Καταργούνται εσοχές κάδων απορριμμάτων σε Δημητριάδος και Ιάσονος

Καταργούνται εσοχές κάδων απορριμμάτων σε Δημητριάδος και Ιάσονος

Την κτάργηση κι κλείσιμο   των εσοχών τοποθέτησης κάδων απορριμμάτων στις οδούς Δημητριάδος και Ιάσονος, μεταξύ των οδών Φιλελλήνων και Μπόρελ, για διευκόλυνση της ελεύθερης ς στα πεζοδρόμια, αποφασισε ομόφωνα σήμερα το μεσημέρι  η Επιτροπή  Ποιότητας Ζωής.

 

Επίσης η  αποφάσισε, με αρνητική ψήφο του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μ. Πατσιαντά και λευκή του συμβούλου της «Επιλογής Ευθύνης» Ν. Στόικου, να διατεθούν τρεις θέσεις στάθμευσης, απέναντι από το , που θα μεταστεγαστεί στο Αστυνομικό μέγαρο, για κρατικά και υπηρεσιακά .

Πρόκειται για τον χώρο στην οδό 28ης Οκτωβρίου, μεταξύ των οδών Όγλ και Κουμουνδούρου, ενώ οι υπόλοιπες θέσεις θα διατεθούν για στάθμευση δικύκλων.

Ο Μαργ. είπε ότι οι θέσεις αυτές πρέπει να αποδοθούν στους , διότι στο σημείο εκείνο δεν υπάρχουν θέσεις στάθμευσης και όσοι δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν σε ιδιωτικό πάρκινγκ, αντιμετωπίζουν πρόβλημα.

Τέλος, δόθηκε για τελευταία φορά στο θέμα ανάκλησης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας σε υποκατάστημα αλυσίδας σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Πεδίου Άρεως .

Ο μηχανικός της εταιρίας προσκόμισε απαντήσεις δύο υπηρεσιών του ΥΠΕΧΩΔΕ, σε ερωτήματα που είχαν υποβληθεί, οι οποίες κοινοποιήθηκαν στην Υπηρεσία Δόμησης και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και η δόθηκε για να δοθούν στην επιτροπή οι απαντήσεις.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση