Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Καταψήφισε το κονδύλι για το συνεδριακό η “ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ”
Καταψήφισε το κονδύλι για το συνεδριακό η “ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ”

Καταψήφισε το κονδύλι για το συνεδριακό η “ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ”

Tο κονδύλι συνολικού ύψους 600.000 ευρώ (400.00 και 200.000 ευρώ) για εξωτερικές εργασίες και για κλιματισμό στο συνεδριακό Κέντρο καταψήφισε η παράταξη “ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ” στην συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου.

Ο επικεφαλής Μιχ. Μιτζικός ζήτησε να πληροφορηθεί από πού θα δοθούν τα παραπάνω ποσά για να του απαντήσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αθ. Σταυρίδης, ότι οι 400.000 ευρώ θα γίνουν δωρεά από τον κ. Τσιμά.

Ο κ. Μιτζικός αντέδρασε λέγοντας ότι δεν μπορεί να τίθεται το θέμα προς; έγκριση, αφού προηγουμένως δεν έχει γίνει η δωρεά και η αποδοχή της δωρεάς.

Να σημειωθεί ότι η “ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ” ήταν εξ’ αρχής αντίθετη στη δαπάνη και πρότεινε η χρήση του Εκθεσιακού- Συνεδριακού Κέντρου να γίνει μέσω ΣΔΙΤ.

Στην Οικονομική Επιτροπή

Νωρίτερα συνεδρίαζε η Οικονομική Επιτροπή με θέματα -μεταξύ άλλων-την έγκριση ποσού 100.000 ευρώ για προμήθεια εορταστικού φωτισμού και 187.000 ευρώ για τοποθέτηση του εορταστικού φωτισμού.

Ο κ. Μιτζικός χαρακτήρισε υπερβολικά τα δύο κονδύλια, που τέθηκαν ξεχωριστά προς έγκριση και τα καταψήφισε.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συμπαράσταση σε διωκόμενο αγρότη από το Σωματείο Καθαριστριών-ων Ν. Μαγνησίας - https://t.co/1rzbaVOfe6 -

  • Συνάντηση με τον δήμαρχο Θοδωρή Τζούμα είχε ο νέος διοικητής του Α.Τ. Σκιάθου Γρηγόρης Ακρίβος… - https://t.co/tsfW11NbbZ -

  • Απαντλήσεις νερών από την Π.Υ. στον Αλμυρό - https://t.co/Kq4TAo6Fxu -

"Αλιεύοντας" την είδηση