Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / ΠΑΙΔΕΙΑ / Κατανομή ποσού στους Δήμους από τους ΚΑΠ για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών στα σχολεία
Κατανομή ποσού στους Δήμους από τους ΚΑΠ για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών στα σχολεία

Κατανομή ποσού στους Δήμους από τους ΚΑΠ για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών στα σχολεία

Ποσό 25 εκ. κατανέμεται από το ΥΠΕΣ σε όλους τους Δήμους της χώρας, προς κάλυψη λειτουργικών αναγκών των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης χωρικής αρμοδιότητάς τους.
Στους Δήμους του Νομού Μαγνησίας, θα καταβληθούν τα παρακάτω ποσά:
Στο Δήμο Αλοννήσου 7.220 ευρώ, στο 310.130 ευρώ, στο Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου  28.000 ευρώ, στο 34.520 ευρώ, στο Δήμο Ρ. Φεραίου 36.260 ευρώ, στο Δήμο Σκιάθου 12.280 και στο Δήμο Σκοπέλου 14.920 ευρώ.
Τα ποσά θα καταβληθούν στους δικαιούχους Δήμους με Χρηματική Εντολή του Υπουργείου Εσωτερικών προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
Οι Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, στις οποίες κοινοποιείται η αυτή, παρακαλούνται να μεριμνήσουν για την άμεση απόδοση από τους χωρικής αρμοδιότητάς τους στις οικείες Σχολικές Επιτροπές ή Σχολικές Εφορείες (στην περίπτωση των μειονοτικών σχολείων), των πιστώσεων που τους διατίθενται, επισημαίνοντάς τους ότι πρέπει να προχωρήσουν επειγόντως, σε όλες τις απαιτούμενες προς τούτο ενέργειες .
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύσκεψη με εκπροσώπους εργατικών σωματείων της Μαγνησίας #εργατικάΣωματεία #Μαγνησία - https://t.co/gQGPtduseg -

  • Στη Νίκη Βόλου η Χριστίνα Κοράνα #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/8N5ALu6U82 -

  • Αποτελέσματα αρχαιρεσιών στις εκλογές της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας - https://t.co/3OkLKh7PND… -

"Αλιεύοντας" την είδηση