Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Κατακύρωση διαγωνισμού για τη σίτιση προσφύγων στις εγκαταστάσεις Μόζας
Κατακύρωση διαγωνισμού για τη σίτιση προσφύγων στις εγκαταστάσεις Μόζας

Κατακύρωση διαγωνισμού για τη σίτιση προσφύγων στις εγκαταστάσεις Μόζας

Απόφαση για την κατακύρωση διαγωνισμού παροχής υπηρεσιών ς σε προμηθευτή για 30 ημέρες (από 31 Οκτ 16 έως 29 Νοε 16) στο Κέντρο «Ανοιχτής Δομής ς» στο 3ο χλμ Βόλου – Λάρισας αναρτήθηκε στη “” και αφορά στη 200 ατόμων με συνολικό ημερήσιο κόστος (ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ- ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ) 888 .

Το Κέντρο «Ανοιχτής Δομής Φιλοξενίας», διατηρεί το δικαίωμα της επιλογής των ειδών και της αυξομειώσεως των ποσοτήτων αυτών, ανάλογα με τη δύναμη και τις ανάγκες του Κέντρου. Η αυξομείωση αυτή, δεν έχει καμία επίδραση στις των ειδών και τους λοιπούς όρους της προμήθειας, ενώ η πληρωμή θα γίνεται με ΤΧΕ, όπως επακριβώς καθορίζεται στους ειδικούς όρους.

Κάθε αγορά και δοσοληψία να πραγματοποιείται με δελτίο ς εμπορευμάτων προς την Μονάδα, το οποίο να συνοδεύει το θεωρημένο τιμολόγιο. Επί του τιμολογίου να γίνεται εξοφλητική πράξη.

Ο προμηθευτής έχει υποχρέωση να προσέλθει στο 505 ΤΠΖΝ, μέχρι 31 Οκτωβρίου, για την υπογραφή της συμβάσεως, να εφαρμόζει με τις προδιαγραφές των προς προμήθεια ειδών, να αναγράφει στο τιμολόγιο ευκρινώς τις προσφερθείσες , όπως αναλυτικά επισημαίνεται.

Επίσης επιβαρύνεται το κόστος των μεταφορικών, ζυγιστικά και λοιπά έξοδα μέχρι την παράδοση των υπό προμήθεια υλικών, όπου ζητηθεί από την Υπηρεσία, το κόστος των χημικών αναλύσεων των δειγμάτων που θα ζητηθούν από έκτατους ελέγχους από τις Διαχειρίσεις Εφοδίων των Μονάδων, ή από την αρμόδια υγειονομική της ΜΕΡΥΠ/ΔΥΓ, ενώ παραδίδει τα αναγκαιούντα είδη στο Κέντρο «Ανοιχτής Δομής Φιλοξενίας» στο 3ο χλμ Βόλου-Λάρισας καθημερινά, όπως καθορίζεται στους ειδικούς όρους του διαγωνισμού.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση