Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Κατακύρωση διαγωνισμού για τη σίτιση προσφύγων στις εγκαταστάσεις Μόζας
Κατακύρωση διαγωνισμού για τη σίτιση προσφύγων στις εγκαταστάσεις Μόζας

Κατακύρωση διαγωνισμού για τη σίτιση προσφύγων στις εγκαταστάσεις Μόζας

Απόφαση για την κατακύρωση διαγωνισμού παροχής υπηρεσιών σίτισης σε προμηθευτή για 30 ημέρες (από 31 Οκτ 16 έως 29 Νοε 16) στο Κέντρο «Ανοιχτής Δομής Φιλοξενίας» στο 3ο χλμ Βόλου – Λάρισας αναρτήθηκε στη “Διαύγεια” και αφορά στη 200 ατόμων με συνολικό ημερήσιο κόστος (ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ- ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ) 888 ευρώ.

Το Κέντρο «Ανοιχτής Δομής Φιλοξενίας», διατηρεί το δικαίωμα της επιλογής των ειδών και της αυξομειώσεως των ποσοτήτων αυτών, ανάλογα με τη και τις ανάγκες του Κέντρου. Η αυξομείωση αυτή, δεν έχει καμία επίδραση στις των ειδών και τους λοιπούς όρους της προμήθειας, ενώ η πληρωμή θα γίνεται με ΤΧΕ, όπως επακριβώς καθορίζεται στους ειδικούς όρους.

Κάθε αγορά και δοσοληψία να πραγματοποιείται με δελτίο αποστολής εμπορευμάτων προς την Μονάδα, το οποίο να συνοδεύει το θεωρημένο τιμολόγιο. Επί του τιμολογίου να γίνεται εξοφλητική πράξη.

Ο προμηθευτής έχει υποχρέωση να προσέλθει στο 505 ΤΠΖΝ, μέχρι 31 Οκτωβρίου, για την υπογραφή της συμβάσεως, να εφαρμόζει με τις προδιαγραφές των προς προμήθεια ειδών, να αναγράφει στο τιμολόγιο ευκρινώς τις προσφερθείσες τιμές, όπως αναλυτικά επισημαίνεται.

Επίσης επιβαρύνεται το κόστος των μεταφορικών, ζυγιστικά και λοιπά έξοδα μέχρι την των υπό προμήθεια υλικών, όπου ζητηθεί από την Υπηρεσία, το κόστος των χημικών αναλύσεων των δειγμάτων που θα ζητηθούν από έκτατους ελέγχους από τις Διαχειρίσεις Εφοδίων των Μονάδων, ή από την αρμόδια υγειονομική της ΜΕΡΥΠ/ΔΥΓ, ενώ παραδίδει τα αναγκαιούντα είδη στο Κέντρο «Ανοιχτής Δομής Φιλοξενίας» στο 3ο χλμ Βόλου-Λάρισας καθημερινά, όπως καθορίζεται στους ειδικούς όρους του διαγωνισμού.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση