Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Καταγγελία Συλλόγου Εργαζομένων για τοποθέτηση καμερών σε δημοτικά κτίρια του Δήμου Βόλου
Καταγγελία Συλλόγου Εργαζομένων για  τοποθέτηση καμερών σε δημοτικά κτίρια του Δήμου Βόλου

Καταγγελία Συλλόγου Εργαζομένων για τοποθέτηση καμερών σε δημοτικά κτίρια του Δήμου Βόλου

Ο στη χθεσινή συνεδρίσή του, έν από τα κύρια θέματα της ημερήσιας διάταξης   που συζήτησε ήταν η σε δημοτικά κτίρια του Δήμου Βόλου.

ια το λόγο αυτό ενημερώνει τους εργαζόμε  και τους δημότες ότι το τελευταίο διάστημα παρατηρήθηκαν κάμερες τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους Δημοτικών κτιρίων του Βόλου.

Ο καταγγέλει ομόφωνα την Δημοτική Αρχή Βόλου για την κίνηση αυτή, τονίζοντας πως πρόκειται για μια ακόμη “δημοκρατική” ενέργεια της δημοτικής αρχής   που έρχεται να προστεθεί στις προηγούμενες  και σκοπό έχουν τον έλεγχο και το εκφοβισμό  όχι μόνο των συναδέλφων μας αλλά και των απλών πολιτών που θα κάνουν το λάθος να επισκεφθούν κτίρια του Δήμου Βόλου, ενώ ζητά άμεσα την απομάκρυνσή τους.

Επισημαίνει, ακόμη,  ότι ο σύλλογος  με το υπ. Αριθμ. 76928/17-9- έγγραφό του προς τον (δήμαρχο, γενικό γραμματέα) ζήτησε να ενημερωθεί για την νομιμότητα, το σκοπό ύπαρξής τους και τη χρήση τους.

Επίσης θα κάνεις τις ενέργειες που απαιτούνται για την απομάκρυνση των καμερών και θα καλέσει τα μέλη του συλλόγου για και δράση.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση