Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Καταδίκη 46χρονου Αλβανού για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του
Καταδίκη 46χρονου Αλβανού για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του

Καταδίκη 46χρονου Αλβανού για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του

Ποινή 15 μηνών με τριετή και την καταβολή δικαστικών εξόδων επέβαλε χθες το τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου στον 46χρονο Αλβανό κάτοικο Νέας Αγχιάλου, ο οποίος καταδικάστηκε για σωματική βλάβη και απειλή εις βάρος της ς του.

Ο άνδρας προχθές το μεσημέρι επιτέθηκε στη του χτυπώντας την με γροθιά στον ώμο, με αποτέλεσμα να τον καταγγείλει στην αστυνομία και να συλληφθεί.

Στην κατάθεση της στο δικαστήριο η 33χρονη Αλβανίδα δήλωσε πως ο σύζυγος της ασκεί συχνά σωματική και λεκτική εις βάρος της, ενώ την έχει απειλήσει ότι θα τη σκοτώσει.

Μάλιστα για να μην καυγαδίζουν προσπαθεί να λείπει όσες περισσότερες ώρες μπορεί από το σπίτι δουλεύοντας σε της περιοχής.

Η 33χρονη, όταν ο εισαγγελέας της έδρας τη ρώτησε γιατί τόσα χρόνια, -17 παντρεμένοι-, δεν υπέβαλε εις βάρος του, δήλωσε ότι αφενός μεν φοβόταν την αντίδρασή του και αφετέρου δε, ότι ήθελε να του δώσει μια ακόμα ευκαιρία να αλλάξει τη συμπεριφορά του.

Προχθές το μεσημέρι μόλις επέστρεψε από τα ψώνια στο η κόρη του ζευγαριού ο 46χρονος της έκανε παρατήρηση για την αργοπορία της.

Οι τόνοι ανέβηκαν και ο 46χρονος άρπαξε το κορίτσι από τα μαλλιά, με τη μητέρα να μπαίνει στη για να τους χωρίσει. Σύμφωνα με τη κατάθεση της γυναίκας, της επιτέθηκε και την γρονθοκόπησε στον ώμο και στη συνέχεια αυτή πήρε τη κόρη και βγήκαν στην αυλή, τηλεφωνώντας στην αστυνομία.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του υποστήριξε ότι ποτέ δεν έχει σηκώσει χέρι στη γυναίκα και στην κόρη του, ισχυριζόμενος ότι τις αγαπάει, παρά μόνο περιστασιακά λογομαχούν. Διέψευσε τη γυναίκα του λέγοντας ότι μόνο την απώθησε και την έβρισε εξαιτίας του εκνευρισμού του.

Έκανε λόγο για κακιά στιγμή και δήλωσε μετανιωμένος για τη συμπεριφορά του, την οποία την απέδωσε στη ανησυχία που ένιωσε επειδή η κόρη του έλειπε από τις 11 μέχρι τις 3:30 από το σπίτι.

Ο Εισαγγελέας της έδρας εμφανίστηκε πεπεισμένος για την ενοχή του και πρότεινε να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης 2 ετών για σωματική βλάβη και 10 μηνών για απειλή, χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό.

Τελικά το δικαστήριο του επέβαλε ποινή 15 μηνών με τριετή αναστολή και δικαίωμα ς ς, με την πρόεδρο να του εφιστά την προσοχή για το μέλλον, ενώ η 33χρονη Αλβανίδα ανέφερε ότι θα τον εγκαταλείψει, φεύγοντας από το σπίτι μαζί με τη κόρη τους.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση