Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Κατά του ΣΥΡΙΖΑ ο Μιχ. Μιτζικός
Κατά του ΣΥΡΙΖΑ ο Μιχ. Μιτζικός

Κατά του ΣΥΡΙΖΑ ο Μιχ. Μιτζικός

Για τη θέση της κυβέρνησης  στο θέμα καύσης RDF  από την ΑΓΕΤ

Κατά των βουλευτών και της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ στρέφεται ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΔΥΑΜΗ ΒΟΛΟΥ” και πολιτευτής της Δ Μιχ. Μιτζικός,  με αφορμή τη χθεσινή τους ανακοίνωση για το θέμα καύσης RDF  από την ΑΓΕΤ.

Χαρακτηριστικά ο κ. Μιτζικός αναφέρει: “Κρυπτόμενοι οι βουλετές του ΣΥΡΙΖΑ πίσω από τις ανακοινώσεις της Νομαρχιακής τους Επιτροπής, κρυπτόμενο  όμως και το αρμόδιο Υπουργείο το οποίο δεν έκρινε σκόπιμο να ψελλίσει ούτε λέξη για τις συνέπειες της απόφασής του στην των πολιτών του Βόλου.

Η εν λόγω ανακοίνωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελεί καμία επίσημη θέση του Υπουργείου, δεν αποτελεί καμία επίσημη δέσμευση ενός κυβερνητικού οργάνου ή έστω κρατικής υπηρεσίας.

Με την ανακοίνωσή τους ρίχνουν στάχτη στα μ των Βολιωτών αποκρύπτοντας εντέχνως ότι η τελική καύσης χιλάδων τόνων RDF έχει ήδη δοθεί από την παρούσα Κυβέρνηση και ότι τελικά το Υπουργείο δεν θα προχωρήσει στην ανάκλησή της.

Αποκρύπτουν επίσης ότι ήταν στην δια ευχέρεια του Υπουργείου, πριν την τελική απόφαση, να δοθεί η δυνατότητα έστω γνωμοδότησης στην Περιφέρεια και στον Δήμο Βόλου επί του θέματος, αλλά δεν το έπραξε. Το Υπουργείο, στην ουσία, προσπέρασε την τοπική κοινωνία, απλά “ενημερώνοντας” την Περιφέρεια.

Σε κάθε περίπτωση κατάλαβαν οι του Βόλου ότι οι κυβερνητικοί και κομματικά στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ δεν είχαν το κουράγιο, το σθένος και τη δύναμη να πουν ένα ξεκάθαρο όχι στην κυβερνήσή τους για την καύση RDF παρόλο ότι το όχι αυτό αντιπροσωπεύει τη συντριπτική πλειοψηφία των Βολιωτών.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση