Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Κατά του πρώην δημάρχου Πορταριάς Βασ. Κοντορίζου ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ
Κατά του πρώην δημάρχου Πορταριάς Βασ. Κοντορίζου ο  πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ

Κατά του πρώην δημάρχου Πορταριάς Βασ. Κοντορίζου ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ

Κατά του πρώην δημάρχου Πορταριάς Βασ. Κοντορίζου στρέφεται ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Απ. αλάτης, με δήλωσή του, μετά τα λεγόμενα του πρώτου για την , την και το νερό.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται: “Ομολογώ ότι χρειάστηκε λίγος να συνέλθω από τον αιφνιδιασμό των δηλώσεων του κ. Βασιλείου Κοντορίζου, νέα του οποίου είχαμε να μάθουμε από την «τρυφερή» παρουσία του, ως προέδρου, στον περίφημο οργανισμό του Σκοτινιώτη, την περίοδο 2011 – 2014.

Κλασσική περίπτωση πολιτικής νεκρανάστασης, που θα είχε ένα πολιτικό ενδιαφέρον, για μας τους νεοσσούς του χώρου, αν συνοδεύονταν από «χρήσιμες» , όπως πως κάνεις ανταλλαγές οικοπέδων για να πλουτίζουν (ενδεχομένως και οι διοικήσεις τους), πως κτίζεις ξενοδοχεία σε τουριστικά μέρη, πως διορίζεις τα σου στην τράπεζα και τόσα άλλα που η σοφία δεκαετιών σωρεύει.

Δυστυχώς, όμως, ο κ. Κοντορίζος απλώς περιορίστηκε σε ύβρεις, προσβάλλοντας και τον τίτλο του «Πατριάρχη», που σύντροφοι των καλών εκείνων χρόνων (, Τσαχατζόπουλος, Μανς, Γιάννος και τόσοι άλλοι) του είχαν απονείμει. Κρίμα…”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση