Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Κατά του πρώην δημάρχου Πορταριάς Βασ. Κοντορίζου ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ
Κατά του πρώην δημάρχου Πορταριάς Βασ. Κοντορίζου ο  πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ

Κατά του πρώην δημάρχου Πορταριάς Βασ. Κοντορίζου ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ

Κατά του πρώην δημάρχου ς Βασ. Κοντορίζου στρέφεται ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΜΒ Απ. αλάτης, με δήλωσή του, μετά τα λεγόμενα του πρώτου για την , την ΔΕΥΑΜΒ και το νερό.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται: “Ομολογώ ότι χρειάστηκε λίγος να συνέλθω από τον αιφνιδιασμό των δηλώσεων του κ. Βασιλείου Κοντορίζου, νέα του οποίου είχαμε να μάθουμε από την «τρυφερή» παρουσία του, ως προέδρου, στον περίφημο οργανισμό του Σκοτινιώτη, την περίοδο 2011 – 2014.

Κλασσική περίπτωση πολιτικής νεκρανάστασης, που θα είχε ένα πολιτικό ενδιαφέρον, για μας τους νεοσσούς του χώρου, αν συνοδεύονταν από «χρήσιμες» συμβουλές, όπως πως κάνεις ανταλλαγές οικοπέδων για να πλουτίζουν (ενδεχομένως και οι διοικήσεις τους), πως κτίζεις σε τουριστικά μέρη, πως διορίζεις τα παιδιά σου στην τράπεζα και τόσα άλλα που η σοφία δεκαετιών σωρεύει.

Δυστυχώς, όμως, ο κ. απλώς περιορίστηκε σε ύβρεις, προσβάλλοντας και τον τίτλο του «Πατριάρχη», που σύντροφοι των καλών εκείνων χρόνων (, Τσαχατζόπουλος, Μαντέλης, ιάννος και τόσοι άλλοι) του είχαν απονείμει. Κρίμα…”

"Αλιεύοντας" την είδηση