Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Κατά του πρώην δημάρχου Πορταριάς Βασ. Κοντορίζου ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ
Κατά του πρώην δημάρχου Πορταριάς Βασ. Κοντορίζου ο  πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ

Κατά του πρώην δημάρχου Πορταριάς Βασ. Κοντορίζου ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ

Κατά του πρώην δημάρχου Πορταριάς Βασ. Κοντορίζου στρέφεται ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ Απ. Γαλάτης, με δήλωσή του, μετά τα λεγόμενα του πρώτου για την δημοτική αρχή, την ΔΕΥΑΜΒ και το νερό.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται: “Ομολογώ ότι χρειάστηκε λίγος χρόνος να συνέλθω από τον αιφνιδιασμό των δηλώσεων του κ. Βασιλείου Κοντορίζου, νέα του οποίου είχαμε να μάθουμε από την «τρυφερή» παρουσία του, ως προέδρου, στον περίφημο οργανισμό του Σκοτινιώτη, την περίοδο 2011 – 2014.

Κλασσική περίπτωση πολιτικής νεκρανάστασης, που θα είχε ένα πολιτικό ενδιαφέρον, για μας τους νεοσσούς του χώρου, αν συνοδεύονταν από «χρήσιμες» συμβουλές, όπως πως κάνεις ανταλλαγές οικοπέδων για να πλουτίζουν ΠΑΕ (ενδεχομένως και οι διοικήσεις τους), πως κτίζεις ξενοδοχεία σε τουριστικά μέρη, πως διορίζεις τα σου στην και τόσα άλλα που η σοφία δεκαετιών σωρεύει.

Δυστυχώς, όμως, ο κ. απλώς περιορίστηκε σε ύβρεις, προσβάλλοντας και τον τίτλο του «Πατριάρχη», που σύντροφοι των καλών εκείνων χρόνων (Λαλιώτης, Τσαχατζόπουλος, Μαντέλης, Γιάννος και τόσοι άλλοι) του είχαν απονείμει. Κρίμα…”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Βεβαιώσεις αμπελοκαλλιέργειας για το έτος 2021 #αμπελοκαλλιέργεια - https://t.co/MItHy3qxQP -

  • Η εκκλησία της Δημητριάδος τίμησε τον Άγιο Δημήτριο #ΆγιοςΔημήτριος - https://t.co/xfsmgRqt1H -

  • Βλάβη στο νέο #ρολόι του σιλό Βόλου #ρολόι - https://t.co/Y94faEAKiV -

"Αλιεύοντας" την είδηση