Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Κατά του πρώην δημάρχου Πορταριάς Βασ. Κοντορίζου ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ
Κατά του πρώην δημάρχου Πορταριάς Βασ. Κοντορίζου ο  πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ

Κατά του πρώην δημάρχου Πορταριάς Βασ. Κοντορίζου ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ

Κατά του πρώην δημάρχου Πορταριάς Βασ. Κοντορίζου στρέφεται ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ Απ. Γαλάτης, με δήλωσή του, μετά τα λεγόμενα του πρώτου για την δημοτική αρχή, την ΔΕΥΑΜΒ και το νερό.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται: «Ομολογώ ότι χρειάστηκε λίγος χρόνος να συνέλθω από τον αιφνιδιασμό των δηλώσεων του κ. Βασιλείου Κοντορίζου, νέα του οποίου είχαμε να μάθουμε από την «τρυφερή» παρουσία του, ως προέδρου, στον περίφημο οργανισμό του Σκοτινιώτη, την περίοδο 2011 – 2014.

Κλασσική περίπτωση πολιτικής νεκρανάστασης, που θα είχε ένα πολιτικό ενδιαφέρον, για μας τους νεοσσούς του χώρου, αν συνοδεύονταν από «χρήσιμες» συμβουλές, όπως πως κάνεις ανταλλαγές οικοπέδων για να πλουτίζουν ΠΑΕ (ενδεχομένως και οι διοικήσεις τους), πως κτίζεις ξενοδοχεία σε τουριστικά μέρη, πως διορίζεις τα παιδιά σου στην τράπεζα και τόσα άλλα που η σοφία δεκαετιών σωρεύει.

Δυστυχώς, όμως, ο κ. Κοντορίζος απλώς περιορίστηκε σε ύβρεις, προσβάλλοντας και τον τίτλο του «Πατριάρχη», που σύντροφοι των καλών εκείνων χρόνων (Λαλιώτης, Τσαχατζόπουλος, Μαντέλης, Γιάννος και τόσοι άλλοι) του είχαν απονείμει. Κρίμα…»

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επτά ταινίες χρηματοδοτούμενες από την ΕΕ έλαβαν 15 διακρίσεις στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Κινηματογράφου 2019… - https://t.co/zfdrbvoMTX -

  • Παγκόσμια Ημέρα κατά της Διαφθοράς - https://t.co/IYDoqrEELC -

  • Αγνοείται 37χρονος Βολιώτης - https://t.co/zko17ZXI5s -

"Αλιεύοντας" την είδηση