Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Κατά της τράπεζας Πειραιώς η δημοτική αρχή Βόλου
Κατά της τράπεζας Πειραιώς η δημοτική αρχή Βόλου

Κατά της τράπεζας Πειραιώς η δημοτική αρχή Βόλου

“Έντονη οσμή σκανδάλου αποπνέει η ενέργεια των υπευθύνων της Τράπεζας Πειραιώς, που με την παράνομη, ανήθικη και έξω από κάθε λογική ενέργειά τους στη ληστρική επίθεση της ΕΡΓΗΛ κατά της περιουσίας του λαού του Βόλου, απέδειξε για μια ακόμη φορά γιατί στη συνείδηση όλων έχει καταστεί από τις πρωτεργάτιδες δυνάμεις της διαπλοκής που ευθύνονται άμεσα για την χρεοκοπία της πατρίδας μας και την φτωχοποίηση και εξαθλίωση του λαού μας.

Ο Δήμος δεν πρόκειται να ανεχτεί την προκλητική και εξόχως σκανδαλώδη αυτή ενέργεια, κατά παράβαση κάθε νόμιμης διαδικασίας και δεοντολογίας και θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη απαιτώντας την παραδειγματική τιμωρία όσων μετείχαν, καθ’ οιονδήποτε τρόπο, στην λεηλασία των χρημάτων του Βολιώτικου λαού, με την ελπίδα ότι δεν θα προσκρούσει σε επίορκους δικαστές, όπως δυστυχώς κατά καιρούς υπάρχει η βάσιμη αίσθηση ότι έχει συμβεί.

Με βαθιά θλίψη διαπιστώνουμε, ότι οι θυσίες στις οποίες δικτατορικά και ετσιθελικά καταδικάστηκε ο ελληνικός λαός για να ανακεφαλαιωθούν και να διασωθούν τράπεζες, όπως η Πειραιώς, που διασπάθισαν και ξεκοκάλισαν τα χρήματα των πολιτών, πήγαν τελείως χαμένες και οι ίδιες άθλιες πρακτικές και νοοτροπίες εξακολουθούν να κυριαρχούν.

Καλούμε τους πολίτες και όλους τους φορείς του Βόλου, συνειδητοποιώντας την πρόκληση και την σε βάρος τους αθλιότητα, να επανεξετάσουν τη συνεργασία τους με την συγκεκριμένη Τράπεζα, που εν τοις πράγμασιν αποδεικνύεται ότι δεν τους σέβεται και δεν τους τιμά”.

Για την πλήρη και συνολική αντίδραση του Δήμου και της ΔΕΥΑΜΒ, ο δήμαρχος Βόλου,  Αχ. Μπέος θα δώσει συνέντευξη Τύπου, την Πέμπτη, στις 12.00 το μεσημέρι στα γραφεία της ΔΕΥΑΜΒ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ξαναχτύπησαν οι ληστές στο πρατήριο  υγρών καυσίμων στην #Αργαλαστή #Αργαλαστή #πρατήριο υγ… - https://t.co/CnXnWluUni -

  • #πυρκαγιά μαίνεται στην Θάσο #Θάσος #πυρκαγιά - https://t.co/jEyGGW9yLx -

  • Βροχερό τριήμερο στην Ελλάδα #βροχές #καταιγίδες - https://t.co/KRf0OBUpBj -

"Αλιεύοντας" την είδηση