Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Kατά της δημοτικής αρχής ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Αστέρια Αγριάς
Kατά της δημοτικής αρχής  ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Αστέρια Αγριάς

Kατά της δημοτικής αρχής ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Αστέρια Αγριάς

Kατά της δημοτικής αρχής και του προέδρου της ΜΒ στρέφεται σήμερα ο Εξωραϊστικός Σύλλογος
Αστέρια Αγριάς, με αφορμή τα χθεσινά εγκαίνια του πάρκου της περιοχής, τονίζοντας ότι τα μέλη του ποτέ δεν κλήθηκαν στην τελετή και ότι πλέον δεν υπάρχουν πολίτες με μνήμη χρυσόψαρου.

Όπως πληροφορηθήκαμε στα εγκαίνια, (τα λουλουδάκια είναι εγκαίνια;) του πάρκου στα Αστέρια Αγριάς, ένας συμπολίτης μας (μεταδημοτεύσας από τα Καμίνια Αττικής) που παραβρέθηκε εκεί, φώναζε ότι θα μοιράσει ξύδι στους κάτοικους της περιοχής, που αντιδρούσαν στη εγκατάσταση του αντλιοστασίου και ότι δεν είχαν τα μούτρα να εμφανιστούν στη τελετή.

Απαντάμε λοιπόν, ότι ποτέ δεν λάβαμε καμία πρόσκληση από τη δημοτική αρχή Βόλου, για να παραστούμε στην τελετή, παρόλο που ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου, πρόσφερε εθελοντική εργασία για τη βελτίωση της αισθητικής του πάρκου μέχρι αργά το βράδυ της Τρίτης 21 Μαρτίου .

Άλλωστε οι μόνες προσκλήσεις που έχουμε λάβει, ήταν αυτές που μας καλούσαν να παραστούμε στα δικαστήρια ως κατηγορούμενοι, μετά από αναφορές της δημοτικής αρχής Βόλου, για παρεμπόδιση έργου κοινής ωφέλειας.

Τέλος, επισημαίνουμε ότι ο νέος πρόεδρος της ΜΒ, κ. Σαββάκης θα πρέπει να απαντήσει, πότε λέει αλήθεια. Όταν στις 25 Φεβρουαρίου σε δηλώσεις του σε τοπική εφ, ανέφερε ότι οι καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση του έργου οφείλονται στις ειδικές κατασκευές τις οποίες έπρεπε να υλοποιήσει ο ανάδοχος, ή στις προχθεσινές του δηλώσεις ότι για όλα φταίνε ο της περιοχής;

Επειδή ως νέος στην δεν έχει καταλάβει ότι τα γραπτά μένουν (Verba volant, scripta manent), τον πληροφορούμε ότι οι πολίτες με μνήμη χρυσόψαρου, πλέον δεν υπάρχουν. Αναμένουμε με ενδιαφέρον την απάντησή του.

Απάντηση δημοτικής αρχής

Προφανώς εθισμένοι στα εγκαίνια και τα πανηγύρια για το …τίποτα, κάποιοι περίεργοι , της περιοχής Αστέρια Αγριάς, κάτοχοι μιας… σφραγίδας, διαμαρτύρονται γιατί δεν προσκλήθηκαν σε αυτά του πάρκου.

ια να μην μείνουν, λοιπόν, αυτοί οι περίεργοι τύποι με το παράπονο τους ενημερώνουμε ότι δεν προσκλήθηκαν για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έγιναν εγκαίνια και ούτε φυσικά θα γίνουν για μια τέτοιου είδους παρέμβαση, που αποτελούσε τη δπεραίωση μιας υποχρέωσης έναντι της πόλης και των κατοίκων.

Μπορούμε βεβαίως να κατανοήσουμε την ανησυχία τους, αλλά τους ενημερώνουμε ότι σε αντίθεση με τα σκοτεινά καθεστώτα που υπηρετούσαν  και συνεχίζουν να υπηρετούν, εμείς δουλεύουμε καθημερινά προς όφελος της πόλης και των πολιτών συνολικά και όχι για τα μικροσυμφέροντα κάποιων.

Σε κάθε περίπτωση πάντως γι' αυτούς, τους συγκεκριμένους, έχουμε αφήσει επαρκή ποσότητα ξυδιού για να κεραστούν, αφού θα έρθουν τα εγκαίνια αλλά για τα έργα μεγάλης κλίμακας που υλοποιούμε και όχι γι' αυτά που περνώντας τους για…ιθαγενείς, τους είχαν συνηθίσει…

Όσο για τον λατινομαθή συντάκτη της ς, θα του θυμίσουμε πως Ubi nihil vales, ibi nihil velis.. ας φροντίσουν να μην το επιβεβαιώσουν…

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση