Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Kατά της δημοτικής αρχής ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Αστέρια Αγριάς
Kατά της δημοτικής αρχής  ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Αστέρια Αγριάς

Kατά της δημοτικής αρχής ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Αστέρια Αγριάς

Kατά της δημοτικής αρχής και του προέδρου της στρέφεται σήμερα ο Σύλλογος
Αστέρια Αγριάς, με αφορμή τα χθεσινά εγκαίνια του πάρκου της περιοχής, τονίζοντας ότι τα μέλη του ποτέ δεν κλήθηκαν στην και ότι πλέον δεν υπάρχουν πολίτες με μνήμη χρυσόψαρου.

Όπως πληροφορηθήκαμε στα εγκαίνια, (τα λουλουδάκια είναι εγκαίνια;) του πάρκου στα Αστέρια Αγριάς, ένας συμπολίτης μας (μεταδημοτεύσας από τα Καμίνια Αττικής) που παραβρέθηκε εκεί, φώναζε ότι θα μοιράσει ξύδι στους κάτοικους της περιοχής, που αντιδρούσαν στη εγκατάσταση του αντλιοστασίου και ότι δεν είχαν τα μούτρα να εμφανιστούν στη .

Απαντάμε λοιπόν, ότι ποτέ δεν λάβαμε καμία πρόσκληση από τη Βόλου, για να παραστούμε στην τελετή, παρόλο που ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου, πρόσφερε εθελοντική για τη βελτίωση της αισθητικής του πάρκου μέχρι αργά το βράδυ της Τρίτης 21 Μαρτίου .

Άλλωστε οι μόνες προσκλήσεις που έχουμε λάβει, ήταν αυτές που μας καλούσαν να παραστούμε στα δικαστήρια ως κατηγορούμενοι, μετά από αναφορές της δημοτικής αρχής Βόλου, για παρεμπόδιση έργου κοινής ωφέλειας.

Τέλος, επισημαίνουμε ότι ο νέος πρόεδρος της , κ. Σαββάκης θα πρέπει να απαντήσει, πότε λέει αλήθεια. Όταν στις 25 Φεβρουαρίου σε δηλώσεις του σε τοπική , ανέφερε ότι οι καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση του έργου οφείλονται στις ειδικές κατασκευές τις οποίες έπρεπε να υλοποιήσει ο ανάδοχος, ή στις προχθεσινές του δηλώσεις ότι για όλα φταίνε ο κάτοικοι της περιοχής;

Επειδή ως νέος στην πολιτική δεν έχει καταλάβει ότι τα γραπτά μένουν (Verba volant, scripta manent), τον πληροφορούμε ότι οι πολίτες με μνήμη χρυσόψαρου, πλέον δεν υπάρχουν. Αναμένουμε με ενδιαφέρον την απάντησή του.

Απάντηση δημοτικής αρχής

Προφανώς εθισμένοι στα εγκαίνια και τα α για το …τίποτα, κάποιοι περίεργοι κάτοικοι, της περιοχής Αστέρια Αγριάς, κάτοχοι μιας… σφραγίδας, διαμαρτύρονται γιατί δεν προσκλήθηκαν σε αυτά του πάρκου.

Για να μην μείνουν, λοιπόν, αυτοί οι περίεργοι τύποι με το παράπονο τους ενημερώνουμε ότι δεν προσκλήθηκαν για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έγιναν εγκαίνια και ούτε φυσικά θα γίνουν για μια τέτοιου είδους παρέμβαση, που αποτελούσε τη διεκπεραίωση μιας υποχρέωσης έναντι της πόλης και των κατοίκων.

Μπορούμε βεβαίως να κατανοήσουμε την ανησυχία τους, αλλά τους ενημερώνουμε ότι σε αντίθεση με τα σκοτεινά καθεστώτα που υπηρετούσαν  και συνεχίζουν να υπηρετούν, εμείς δουλεύουμε καθημερινά προς όφελος της πόλης και των πολιτών συνολικά και όχι για τα μικροσυμφέροντα κάποιων.

Σε κάθε περίπτωση πάντως γι' αυτούς, τους συγκεκριμένους, έχουμε αφήσει επαρκή ποσότητα ξυδιού για να κεραστούν, αφού θα έρθουν τα εγκαίνια αλλά για τα έργα μεγάλης κλίμακας που υλοποιούμε και όχι γι' αυτά που περνώντας τους για…ιθαγενείς, τους είχαν συνηθίσει…

Όσο για τον λατινομαθή συντάκτη της ανακοίνωσης, θα του θυμίσουμε πως Ubi nihil vales, ibi nihil velis.. ας φροντίσουν να μην το επιβεβαιώσουν…

 

 

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση