Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Κατά της δημοτικής αρχής η “ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ” για την αναβολή συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου
Κατά της δημοτικής αρχής η “ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ” για την αναβολή συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου

Κατά της δημοτικής αρχής η “ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ” για την αναβολή συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου

Τη δημοτική ρχή Βόλου που νέβαλε την χθεσινή του Δημοτικού Συμβουλίου καταγγέλλει η παράταξη «ΔΥΗ ΒΟΛΟΥ» διά του επικεφαλής της Μιχ. Μιτζικού.

Χαρακτηριστικά ο κ. Μιτζικός δήλωσε: «Ως παράταξη η «ΔΥΗ ΒΟΛΟΥ» είμαστε η πρώτη που καταθέσαμε αίτημα υπόψιν του Δημοτικού Συμβουλίου, ζητώντας να γίνει έκτακτη, ειδική διευρυμένη συζήτηση για τον Βιολογικό καθαρισμό.

Ως παράταξη είμαστε πάρα πολύ ευαίσθητοι στα περιβαλλοντικά θέματα της πόλης μας και πήραμε ξεκάθαρη θέση για την ιδιωτικοποίηση.

Όμως θεωρούμε ότι χθες έπρεπε να γίνει το και επ' ουδεμία πρόφαση δεν έπρεπε να αναβληθεί. Ήταν χαμένη ευκαιρία για την πόλη μας.
Θα μπορούσε να γίνει μια πρώτη σοβαρή συζήτηση για το θέμα και να επακολουθήσουν κι άλλες.
Υπήρχαν κι άλλα θέματα όπως το ψήφισμα για την που δυστυχώς το δεν πήρε θέση.Βρήκαν πρόφαση με το πανό που δεν είχε κανένα υβριστικό περιεχόμενο και ήταν λάθος δια και δεν δικαιολογείται να αναβληθεί η . Είμαστε ξεκάθαροι σε αυτό. Εκκρεμεί το αίτημά μας για να γίνει μια ειδική, διευρυμένη συνεδρίαση για τον Βιολογικό και αναμένουμε τις επόμενες ημέρες η δημοτική αρχή να πάρει μια ξεκάθαρη θέση.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση