Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Κατά της δημοτικής αρχής η “ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ” για την αναβολή συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου
Κατά της δημοτικής αρχής η “ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ” για την αναβολή συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου

Κατά της δημοτικής αρχής η “ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ” για την αναβολή συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου

Τη που ανέβαλε την χθεσινή του Δημοτικού Συμβουλίου καταγγέλλει η παράταξη «ΔΥΗ ΒΟΛΟΥ» διά του επικεφαλής της Μιχ. Μιτζικού.

Χαρακτηριστικά ο κ. δήλωσε: «Ως παράταξη η «ΔΥΗ ΒΟΛΟΥ» είμαστε η πρώτη που καταθέσαμε αίτημα υπόψιν του Δημοτικού Συμβουλίου, ζητώντας να γίνει έκτακτη, ειδική διευρυμένη συζήτηση για τον Βιολογικό καθαρισμό.

Ως παράταξη είμαστε πάρα πολύ ευαίσθητοι στα περιβαλλοντικά θέματα της πόλης μας και πήραμε ξεκάθαρη θέση για την ιδιωτικοποίηση.

Όμως θεωρούμε ότι χθες έπρεπε να γίνει το Συμβούλιο και επ' ουδεμία πρόφαση δεν έπρεπε να αναβληθεί. Ήταν χαμένη ευκαιρία για την πόλη μας.
Θα μπορούσε να γίνει μια πρώτη σοβαρή συζήτηση για το θέμα και να επακολουθήσουν κι άλλες.
Υπήρχαν κι άλλα θέματα όπως το ψήφισμα για την που δυστυχώς το Δημοτικό Συμβούλιο δεν πήρε θέση.Βρήκαν πρόφαση με το πανό που δεν είχε κανένα υβριστικό περιεχόμενο και ήταν λάθος διαδικαστικά και δεν δικαιολογείται να αναβληθεί η . Είμαστε ξεκάθαροι σε αυτό. Εκκρεμεί το αίτημά μας για να γίνει μια ειδική, διευρυμένη συνεδρίαση για τον Βιολογικό και αναμένουμε τις επόμενες ημέρες η να πάρει μια ξεκάθαρη θέση.”

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση