Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Κατά της δημοτικής αρχής η «ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ» για την αναβολή συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου
Κατά της δημοτικής αρχής η «ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ» για την αναβολή συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου

Κατά της δημοτικής αρχής η «ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ» για την αναβολή συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου

Τη δημοτική αρχή Βόλου που ανέβαλε την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου καταγγέλλει η παράταξη «ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ» διά του επικεφαλής της Μιχ. Μιτζικού.

Χαρακτηριστικά ο κ. Μιτζικός δήλωσε: «Ως παράταξη η «ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ» είμαστε η πρώτη που καταθέσαμε αίτημα υπόψιν του Δημοτικού Συμβουλίου, ζητώντας να γίνει έκτακτη, ειδική διευρυμένη συζήτηση για τον Βιολογικό καθαρισμό.

Ως παράταξη είμαστε πάρα πολύ ευαίσθητοι στα περιβαλλοντικά θέματα της πόλης μας και πήραμε ξεκάθαρη θέση για την ιδιωτικοποίηση.

Όμως θεωρούμε ότι χθες έπρεπε να γίνει το Δημοτικό Συμβούλιο και επ’ ουδεμία πρόφαση δεν έπρεπε να αναβληθεί. Ήταν χαμένη ευκαιρία για την πόλη μας.
Θα μπορούσε να γίνει μια πρώτη σοβαρή συζήτηση για το θέμα και να επακολουθήσουν κι άλλες.
Υπήρχαν κι άλλα θέματα όπως το ψήφισμα για την Χρυσή Αυγή που δυστυχώς το Δημοτικό Συμβούλιο δεν πήρε θέση.Βρήκαν πρόφαση με το πανό που δεν είχε κανένα υβριστικό περιεχόμενο και ήταν λάθος διαδικαστικά και δεν δικαιολογείται να αναβληθεί η συνεδρίαση. Είμαστε ξεκάθαροι σε αυτό. Εκκρεμεί το αίτημά μας για να γίνει μια ειδική, διευρυμένη συνεδρίαση για τον Βιολογικό και αναμένουμε τις επόμενες ημέρες η δημοτική αρχή να πάρει μια ξεκάθαρη θέση.»

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ένταλμα σύλληψης σε βάρος 18χρονου για #ναρκωτικά #ναρκωτικά - https://t.co/bYCSKXbNp6 -

  • Ξεκινά η προπονητική περίοδος στην Ακαδημία του Ολυμπιακού Βόλου #ΑκαδημίαΟλυμπιακούΒόλου - https://t.co/ewlillFQvM -

  • Σε εξέλιξη το διεθνές τουρνουά της Σ.Ε. Βόλου - https://t.co/AYEnwUwaOb -

"Αλιεύοντας" την είδηση