Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Κατά της διαφαινόμενης αρπαγής σχολών του Π.Θ. ο Μιχ. Μιτζικός
Κατά της διαφαινόμενης αρπαγής σχολών του Π.Θ. ο Μιχ. Μιτζικός

Κατά της διαφαινόμενης αρπαγής σχολών του Π.Θ. ο Μιχ. Μιτζικός

Σθεναρή και ξεκάθαρη θέση απέναντι στις εχθρικές για την πόλη  ενέργειες και με στόχο το Πανεπιστήμιο, ζητά να λάβει το συμβούλιο ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ” Μιχάλης .

Το Συμβούλιο Βόλου συνεδριάζει την ερχόμενη Τετάρτη 11 Ιουλίου και ο κ. ζητά να μετέχουν στη και και οι περιφερειακοί σύμβουλοι του νομού.

Χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ” δήλωσε: “Απέναντι στη διαφαινόμενη αρπαγή Πανεπιστημιακών Σχολών (Οικονομικών, Γεωπονική) από την πόλη μας και απέναντι στις συντονισμένες πλέον πολιτικές παρεμβάσεις, θεσμικές και μη, ιδίως από της γείτονος Λάρισας, το στην επικείμενη της Τετάρτης (11/7) να λάβει σθεναρή και ξεκάθαρη θέση απέναντι στις εχθρικές για την πόλη μας ενέργειες και με στόχο το Πανεπιστήμιό μας. Ει δυνατόν να προσκληθούν στην εν λόγω του Δημοτικού Συμβουλίου οι και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του Νομού μας.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας - https://t.co/JM849o2FHY… -

  • Ολοκληρώθηκε η καταγραφή ζημιών από τον Ιανό στη Μαγνησία #καταγραφήζημιών - https://t.co/bPeff9HHH7 -

  • Προχωρά η μελέτη για τη σιδηροδρομική σύνδεση του λιμανιού του Βόλου με ΒΙΠΕ Αεροδρόμιο και Αλμυρό… - https://t.co/PBjKJ4twzm -

"Αλιεύοντας" την είδηση