Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Κατά της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας-Β. Σποράδων η ομάδα πλειοψηφίας του Δήμου Βόλου
Κατά  της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας-Β. Σποράδων  η ομάδα πλειοψηφίας του Δήμου Βόλου

Κατά της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας-Β. Σποράδων η ομάδα πλειοψηφίας του Δήμου Βόλου

Κατά της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας-Β. Σποράδων Δωροθέας Κολυνδρίνη στράφηκε σύσσωμη η ομάδα πλειοψηφίας του Δήμου Βόλου,με που εξέδωσαν.

Στην ανακοίνωση, την οποία υπογράφουν 26 σύμβουλοι της πλειοψηφίας, αναφέρεται: ” Θα μπορούσαμε να κατανοήσουμε την αγωνία της κ. Δωροθέας Κολυνδρίνη, διορισμένης αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας να υπερασπιστεί τον πολιτικό της προϊστάμενο, Κώστα Αγοραστό, ακόμα κι όταν αυτός αδικεί κατάφωρα το Βόλο, προκειμένου να προωθήσει τα προσωπικά του και άλλα συμφέροντα. Άλλωστε η τύχη που ο ίδιος ο επιφύλαξε στον αείμνηστο πολιτικό της μέντορα, Δημήτρη Αλεξόπουλο, είναι γνωστή σε όλους μας, σαν παράδειγμα προς αποφυγή και η ίδια ασφαλώς θα διδάχθηκε πολλά.

Δεν μπορούμε, ωστόσο, να ανεχθούμε μαθήματα ς ηθικής και συμπεριφοράς από εκείνη, που με ένα διακοσμητικό ρόλο, μακριά από τα καθημερινά προτα του πολίτη και της ς, περιφέρεται ακιζόμενη και φωτογραφιζόμενη σαν σταρ του βωβού κινηματογράφου.

Εμείς, τα μέλη της δημοτικής ομάδας πλειοψηφίας του Δήμου Βόλου, μπήκαμε, υπό την του Αχιλλέα Μπέου, σε ένα αγώνα, άνισο και αβέβαιο, το 2014, χωρίς την κομμάτων ή οικονομικών παραγόντων, με πρώτο στόχο να απαλλάξουμε την πόλη από ένα σύστημα που τη λυμαίνονταν, που εκμεταλλεύονταν ασύστολα τον μόχθο και τον ιδρώτα των πολιτών της, για να περνούν καλά τα μέλη του. Και το πετύχαμε σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό και, την διαβεβαιώνουμε, ότι δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι να ολοκληρώσουμε το στόχο μας αυτό.

Για μας πρώτα και πάνω απ' όλα είναι ο και μετά όλα τα άλλα. Δύσκολο να το αντιληφθεί, αλλά έτσι είναι.

Απέναντί μας βρέθηκαν από αρχηγοί κομμάτων, μικρομεσαία ή μεγάλα «κομματόσκυλα», απ' όλους τους χώρους, ξεπεσμένοι θεατρίνοι και τραγουδιστές, ένας εσμός ετερόκλητων στοιχείων που, με φόβο και ανησυχία είδαν το κοινωνικό πλειοψηφικό ρεύμα που εξέφρασε και εκφράζει η αυτοδιοικητική μας παράταξη να σαρώνει τα βρόμικα και, εν πολλοίς, άνομα συμφέροντά τους.

Πριν, λοιπόν, η διορισμένη, βάσει του εκλογικού συστήματος, , εκφραστεί υποτιμητικά και απαξιωτικά για εμάς, ας αναλογιστεί πώς και γιατί βρέθηκε σε αυτή τη θέση, τι χρειάστηκε, αν χρειάστηκε, να εκποιήσει ηθικά και πολιτικά και μετά να ξαναμιλήσει.

Εμείς εδώ είμαστε και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την πόλη και τους συμπολίτες μας γιατί έτσι επιλέξαμε και γι' αυτό μας τίμησαν.

Και πάντως όχι για να διατηρούμε την εύνοια του εκ περιφερειάρχη και όσα εξ' αυτής προκύπτουν.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση