Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Κατά πλειοψηφία το σχέδιο τουριστικής προβολής του Δήμου Βόλου
Κατά πλειοψηφία το σχέδιο τουριστικής προβολής του Δήμου Βόλου

Κατά πλειοψηφία το σχέδιο τουριστικής προβολής του Δήμου Βόλου

 Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε το του Δήμου Βόλου στην αποψινή συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου. Την έκανε το στέλεχος του Info Center Γ. Παπαμακάριος.

Στη συνέχεια ο  εκτελών χρέη δημάρχου Θ. Θεοδώρου είπε ότι η  παρουσία του Δήμου  φαίνεται  στις αγορές που υπάρχει σύνδεση, ενώ για το αεροδρόμιο της έας Αγχιάλου τόνισε ότι  δεν μπαίνουμε σε καμία πριμοδότησης πτήσεων.

Ο επικεφαλής της παράταξης «ΔΥΑΜΗ ΒΟΛΟΥ» Μιχ. πρότεινε να πιέσει η δημοτική αρχή την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της για το Αεροδρόμιο.

Ο  σύμβουλος Αρ. Δουλόπουλος απευθυνόμενος στον κ.  Θεοδώρου χαρακτήρισε  θετικό που είναι σχετικός με τον τουρισμό και πρόσθεσε: « Πρέπει να γίνει μια ειδική συνεδρίαση με συμμετοχή επαγγελματιών του τουρισμού. Η χώρα έχει  μόνο τη βιομηχανία του τουρισμού. Να εκμεταλλευθούμε την ιστορία και μυθολογία της περιοχής.  Nα φτιάξουμε ένα σανδάλι του Ιάσωνα να το βάλουμε κοντά στο Μουσείο κι ένα ομοίωμα του Κενταύρου. Αυτά  θα προσελκύσουν πολύ κόσμο, χωρίς να ξοδέψει ο δήμος ούτε ένα ευρώ.»

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μαργ. Πατσιαντάς είπε πως το διακρίνεται από πληρότητα και θα εγκριθεί από τον ΕΟΤ.

Ο ανεξάρτητος σύμβουλος Ιασ. ς χαρακτήρισε θετικό  ότι έγινε το σχέδιο από τη Υπηρεσία και πρόσθεσε: «δίνετε έμφαση στη διαφήμιση και το  μάρκετινγκ, δεν περιλαμβάνεται ο μεγαλύτερος παραλίμνιος πληθυσμός στην Ευρώπη  και δεν δίνετε έμφαση στις παρεχόμενες .Θέλουμε μια άλλη φιλοσοφία. Πάσχει στο πολιτιστικό απόθεμα.»

Όσον αφορά τον Αερολιμένα Ν. Αγχιάλου  σημείωσε πως «αν ήταν ελκυστικό το αεροδρόμιο θα ερχόταν πτήσεις. Εκεί πρέπει  να γίνει αρκετή δουλειά».

Ο επίσης ανεξάρτητος σύμβουλος   Κ. Γαργάλας τόνισε ότι οι μεγαλύτεροι διαφημιστές είναι  αυτοί που επαγγελματικά έρχονται και οι και πρότεινε  «να δημιουργήσουμε τέτοιες στοχεύσεις ώστε η διαφήμιση να γίνεται από αυτούς που εξ' ανάγκης επισκέπτονται την περιοχή».

Ο σύμβουλος της πλειοψηφίας Γ. Σουίπας πρότεινε  να βγει η βασιλική άμαξα  για να  τη βλέπουν οι επισκέπτες και να προβληθούν οι παραλίες της περιοχής.

Τέλος ο αντιδήμαρχος Απ. Ζαρκάδας-Βεργής  τόνισε: « αυτό που άκουσα είναι ότι φταίει ο ιδιώτης και το ταξί. Η διαφήμιση είναι  χρήσιμη όπως και όποιες δράσεις γίνονται και έπεται συνέχεια».

Tα τέλη ύδρευσης και αποχέτευσης

Eπίσης κατά πλειοψηφία εγκρίθηκαν τα τέλη ύδρευσης και αποχέτευσης για το έτος 2017 καθώς και τα τέλη και δικαίωματα άρδρευσης για το 2016.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση