Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Kατά πλειοψηφία oι απευθείας αναθέσεις για αποκαταστάσεις ζημιών από το κύμα κακοκαιρίας
Kατά πλειοψηφία oι απευθείας αναθέσεις για αποκαταστάσεις ζημιών από το κύμα κακοκαιρίας

Kατά πλειοψηφία oι απευθείας αναθέσεις για αποκαταστάσεις ζημιών από το κύμα κακοκαιρίας

Στη σημερινή συνεδρίση της Οικονομικής Επιτροπής Βόλου

Kατά πλειοψηφί εγκρίθηκε στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής η διάθεση ποσού 6.807 €, με απευθείας αναθέσεις για αποκαταστάσεις ζημιών που προκλήθηκαν από το κύμα ς από 30 οεμβρίου ως 1 Δεκεμβρίου 2016 με χιονοπτώσεις και παγετό.

Συγκεκριμένα εγκρίθηκε ποσό 861,80 € για εκμίσθωση μηχανημάτων ποσό 1200 € για καθαρισμό στη Δ.Ε. ς, Αρτέμιδας, 868 € για καθαρισμό και ρίψη άλατος στη και Άγιο Βλάσιο, 1.150 € για καθαρισμό και ρίψη άλατος στις , και 2.728 € για καθαρισμό και ρίψη άλατος σε , , Κουκουράβα, Μακρινίτσα, και Άγιο Βλάσιο.

Οι απευθείας αναθέσεις εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία, με τον σύμβουλο της ΛΑΣ Θόδωρο Τσαλούχα να καταψηφίζει, λόγω των αναθέσεων.

Τέλος, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε την κατακύρωση στον τρίτο μειοδότη του ανοιχτού διαγωνισμού για διαγράμμιση οδικού δικτύου Δήμου Βόλου και διαγραμμίσεις – πιλοτικές εφαρμογές νέων υλικών, προϋπολογισμού μελέτης 120.000 €.

Η κατακύρωση έγινε στον τρίτο μειοδότη, καθώς αρνήθηκαν να αναλάβουν οι δύο πρώτοι μειοδότες του διαγωνισμού.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση