Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Kατά πλειοψηφία oι απευθείας αναθέσεις για αποκαταστάσεις ζημιών από το κύμα κακοκαιρίας
Kατά πλειοψηφία oι απευθείας αναθέσεις για αποκαταστάσεις ζημιών από το κύμα κακοκαιρίας

Kατά πλειοψηφία oι απευθείας αναθέσεις για αποκαταστάσεις ζημιών από το κύμα κακοκαιρίας

Στη σημερινή της Οικονομικής Επιτροπής

Kατά πλειοψηφία εγκρίθηκε στη σημερινή της Οικονομικής Επιτροπής η διάθεση ποσού 6.807 €, με απευθείας αναθέσεις για αποκαταστάσεις ζημιών που προκλήθηκαν από το κύμα κακοκαιρίας από 30 οεμβρίου ως 1 Δεκεμβρίου 2016 με χιονοπτώσεις και παγετό.

Συγκεκριμένα εγκρίθηκε ποσό 861,80 € για ποσό 1200 € για καθαρισμό στη Δ.Ε. Αγριάς, Αρτέμιδας, 868 € για καθαρισμό και ρίψη άλατος στη και Άγιο Βλάσιο, 1.150 € για καθαρισμό και ρίψη άλατος στις Γλαφυρές, και 2.728 € για καθαρισμό και ρίψη άλατος σε Ανακασιά, , Κουκουράβα, , Πορταριά και Άγιο Βλάσιο.

Οι απευθείας αναθέσεις εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία, με τον σύμβουλο της ΛΑΣ Θόδωρο Τσαλούχα να καταψηφίζει, λόγω των αναθέσεων.

Τέλος, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε την κατακύρωση στον τρίτο μειοδότη του ανοιχτού διαγωνισμού για οδικού δικτύου Δήμου και διαγραμμίσεις – πιλοτικές εφαρμογές νέων υλικών, προϋπολογισμού μελέτης 120.000 €.

Η κατακύρωση έγινε στον τρίτο μειοδότη, καθώς αρνήθηκαν να αναλάβουν οι δύο πρώτοι μειοδότες του διαγωνισμού.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση