Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Κατά πλειοψηφία η έγκριση προϋπολογισμού στην Οικονομική Επιτροπή
Κατά πλειοψηφία η έγκριση προϋπολογισμού στην Οικονομική Επιτροπή

Κατά πλειοψηφία η έγκριση προϋπολογισμού στην Οικονομική Επιτροπή

Κτά πλειοψηφί εγκρίθηκε ο του Δήμου για το , στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής επιτροπής.Πρόκειται για την εναρμόνιση του προϋπολογισμού και του Τεχνικού Προγράμματος με την ηλεκτρονική βάση δεδομένων του υπουργείου Εσωτερικών.

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μαργαρίτης Πατσιαντάς και ο επικεφαλής της Αποστόλης Νάνος ψήφισαν αρνητικά.

Για το θέμα των οικονομικών προσφορών για τον ανοιχτό διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό “Προμήθεια υγρών καυσίμων, κίνησης ( και αμόλυβδη )και πετρελαίου θέρμανσης για τις ανάγκες του Δήμου , ενδεικτικού προϋπολογισμού 1.070.244,22 € (με το Φ.Π.Α), επισημάνθηκε ότι, μετά από πολλά χρόνια, ο ανάδοχος πρόσφερε έκπτωση 0,5%.

Ο Απ. Νάνος ζήτησε να πληροφορηθεί από που καθορίζεται η μέση τιμή και η διευθύντρια Οικονομικών υπηρεσιών Βάσω Παπαδανιήλ απάντησε ότι οι τιμές λαμβάνονται σε εβδομαδιαία βάση από τη Διεύθυνση Εμπορίου της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας.

Τέλος, ομόφωνα έγινε ανάληψη πολυετούς υποχρέωσης για την παροχή της υπηρεσίας “Φύλαξη του Ξενώνα ς Γυναικών Θυμάτων Βίας” για δύο μήνες και απευθείας ανάθεση της υπηρεσίας για κάλυψη έκτακτης ανάγκης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση