Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Κατά πλειοψηφία η έγκριση προϋπολογισμού στην Οικονομική Επιτροπή
Κατά πλειοψηφία η έγκριση προϋπολογισμού στην Οικονομική Επιτροπή

Κατά πλειοψηφία η έγκριση προϋπολογισμού στην Οικονομική Επιτροπή

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε ο του Δήμου για το 2017, στη σημερινή της Οικονομικής επιτροπής.Πρόκειται για την εναρμόνιση του προϋπολογισμού και του Τεχνικού Προγράμματος με την ηλεκτρονική βάση δεδομένων του υπουργείου Εσωτερικών.

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μαργαρίτης Πατσιαντάς και ο επικεφαλής της ΛΑΣ Αποστόλης Νάνος ψήφισαν αρνητικά.

Για το θέμα των οικονομικών προσφορών για τον ανοιχτό διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό “Προμήθεια υγρών καυσίμων, κίνησης (πετρέλαιο κίνησης και αμόλυβδη βενζίνη)και πετρελαίου θέρμανσης για τις ανάγκες του Δήμου Βόλου, ενδεικτικού προϋπολογισμού 1.070.244,22 € (με το Φ.Π.Α), επισημάνθηκε ότι, μετά από πολλά χρόνια, ο ανάδοχος πρόσφερε έκπτωση 0,5%.

Ο Απ. Νάνος ζήτησε να πληροφορηθεί από που καθορίζεται η μέση τιμή και η διευθύντρια Οικονομικών υπηρεσιών Βάσω Παπαδανιήλ απάντησε ότι οι λαμβάνονται σε εβδομαδιαία βάση από τη Διεύθυνση Εμπορίου της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας.

Τέλος, ομόφωνα έγινε ανάληψη πολυετούς υποχρέωσης για την παροχή της υπηρεσίας “Φύλαξη του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας” για δύο μήνες και απευθείας ανάθεση της υπηρεσίας για κάλυψη έκτακτης ανάγκης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση