Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Κατά πλειοψηφία η έγκριση δαπανών για σύμβουλο διαχείρισης στερεών αποβλήτων
Κατά πλειοψηφία η έγκριση δαπανών για σύμβουλο διαχείρισης στερεών αποβλήτων

Κατά πλειοψηφία η έγκριση δαπανών για σύμβουλο διαχείρισης στερεών αποβλήτων

Δαπάνες και διάθεση πιστώσεων  του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2018, που αφορά στις συμβούλου και εμπειρογνωμοσύνη για συνδρομή στην ομάδα μελέτης σύνταξης νέας περιβαλλοντικής μελέτης διαχείρισης στερεών αποβλήτων ενέκρινε κατά πλειοψηφία στη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή Βόλου, γεγονός που προκάλεσε την διαφωνία του επικεφαλής των «Δρόμων Συνεργασίας» Μαργαρίτη Πατσιαντά .

Η υπηρεσία είναι προϋπολογισμού 28.400 € και αφορά στην κατασκευή της μονάδας παραγωγής στον Βόλου.

Ο Μαργ. Πατσιαντάς είπε ότι διαφωνεί με τη δαπάνη και χαρακτήρισε αναχρονιστικό το σύστημα που θέλει να εφαρμόσει τη Δημοτική Αρχή στη διαχείριση των απορριμμάτων και πρόσθεσε: «Είμαι υπέρ της ολοκληρωμένης διαχείρισης, όπως έχει υιοθετηθεί σε πολλές της χώρας».

Τέλος η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε την αποσφράγιση και αξιολόγηση των οικονομικών προσφορών για την προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας (Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών και Κοινωνικού Παντοπωλείου), του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ και την προμήθεια φρέσκου γάλακτος δικαιούχων εργαζομένων του Δήμου Βόλο, της Σχολικής Επιτροπής Α’βαθμιας και Β’βαθμιας εκπαίδευσης, του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και της ΔΕΥΑΜΒ, διάρκειας ενός έτους, προϋπολογισμού δαπάνης 524.717,60 €.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επιδότηση ενέργειας σε εμπορικούς καταναλωτές και επαγγελματίες #Επιδότησηενέργειας - https://t.co/MJ7b6ffKBF -

  • Σχηματισμός δικογραφίας κατά δύο γυναικών και άγνωστου για απάτη #απάτημέσωδιαδικτύου - https://t.co/IcK5UNe5AS -

  • Τι γνωρίζουμε για την Όμικρον: Ιλιγγιώδης η μετάδοση, σημαντική η τρίτη δόση εμβολίου #μετάλλαξηΌμικρον - https://t.co/FiClxazRvG -

"Αλιεύοντας" την είδηση