Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Κατά πλειοψηφία απόφαση του Δ.Σ. Βόλου για τον ΧΥΤΑ
Κατά πλειοψηφία απόφαση του Δ.Σ. Βόλου για τον ΧΥΤΑ

Κατά πλειοψηφία απόφαση του Δ.Σ. Βόλου για τον ΧΥΤΑ

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε  στην  σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Βόλου η παράταση  εκ νέου της προθεσμίας του έργου Παροχή Υπηρεσιών συμβουλευτικής  και τεχνικής υποστήριξης  της ομάδας εργασίας  του Δήμου για κατασκευή ολοκληρωμένης μονάδας  διαχείρισης στερεών αποβλήτων Μαγνησίας.

Ο επικεφαλής της β’ ελάσσονος μειοψηφίας Μιχ. Μιτζικός   είπε –μεταξύ άλλων- ότι  το ποσό να το πληρώσει ο ΣΥΔΙΣΑ και όχι  ο Δήμος Βόλου γιατί αφορά όλη τη Μαγνησία και πρόσθεσε: « Δεν βλέπουμε κανένα περαιτέρω βήμα στο θέμα της ανακύκλωσης. Το  καταψηφίζουμε».

Ο επικεφαλής της ΛΑΣ Απ. Νάνος επέκρινε τη δημοτική αρχή, λέγοντας ότι ο ΣΥΔΙΣΑ είναι εταιρία και το διαχειρίζεστε όπως σας βολεύει κάθε φορά. «Δείχνετε ανοχή απέναντι στην ΑΓΕΤ και μαζί με αυτή ο Δήμος θα βάλει μπουρλότο στο περιβάλλον της πόλης. Ο ΣΥΔΙΣΑ με μονομερή απόφαση, χωρίς να έχει απόφαση ΔΣ Βόλου δέχεται τα απόβλητα από τις εταιρείες του Μπόμπολα και του Καλογρίτσα. Παραβήκατε την απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου».

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΔΙΣΑ Κ. Γανωτής ότι η απόφαση  του Δημοτικού Συμβουλίου δεν είναι δεσμευτική.

Στη συνέχεια ο ανεξάρτητος σύμβουλος Κ. Γαργάλας είπε πως αν τα  τεύχη δημοπράτησης οδηγούν στην καύση απορριμμάτων δεν πρέπει να δώσουμε καμία έγκριση και συμπλήρωσε: «Το κόστος της μελέτης πρέπει να μετακυλιστεί και σε άλλους. Και ποιός θα υλοποιήσει το  έργο; Αυτός που στο ΔΣ Βόλου ψηφίζει όχι και στο ΔΣ του ΣΥΔΙΣΑ ναι;»και ψήφισε αρνητικά, ενώ αρνητικά ψήφισε και ο επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας Μαργ. Πατσιαντάς και λευκό η α’ ελάσσονα μειοψηφία.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνελήφθη στη Σκιάθο χωρίς δίπλωμα #οδήγησηχωρίςδίπλωμα - https://t.co/uUvAYGN0Fs -

  • Βίντεο από τα επεισόδια στην #ΑΣΟΕΕ #ΑΣΟΕΕ - https://t.co/gHj7tsqhQW -

  • Νέα ηλεκτρονική απάτη με θύμα Βολιώτη #ηλεκτρονικήαπάτη - https://t.co/goMa8VHFKP -

"Αλιεύοντας" την είδηση