Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Κατά πλειοψηφία η προμήθεια Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου
Κατά πλειοψηφία η προμήθεια Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου

Κατά πλειοψηφία η προμήθεια Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου

Κτψήφισε στην τον διαγωνισμό 188.000 € ο Μιχάλης Μιτζικός

Καταψήφισε ο επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη » Μιχάλης Μιτζικός στην , που συνεδρίασε σήμερα, το θέμα αποσφράγισης προσφοράς της μοναδικής συμμετέχουσας σε δημόσιο ηλεκτρονικό διαγωνισμό για «προμήθεια και τοποθέτηση Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου για τις ανάγκες στολισμού της πόλης, ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού 188.852 € με 24%.

Ο κ. Μιτζικός ζήτησε να πληροφορηθεί για ποιο λόγο υπέβαλε προσφορά μόνο μια εταιρία στην Ελλάδα και ποια εταιρία είναι αυτή, με τον αντιδήμαρχο και πρόεδρος της ς Ανδρ. Ζέρβα να απαντάει ότι δεν γνωρίζει τη συγκεκριμένη εταιρία, ενώ υπηρεσιακός παράγοντας εξήγησε ότι ήταν η ίδια εταιρία που ανέλαβε και πέρυσι τον διαγωνισμό, ενώ το 2016 ήταν άλλη.

«Ποσό 188.000 € είναι πάρα πολλά χρήματα για Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο Αύγουστο μήνα. Η Δημοτική Αρχή έπρεπε να μειώσει το ποσό αυτό, γιατί υπάρχουν από τον κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μιχ. Μιτζικός και χαρακτήρισε υπερβολική, άσκοπη και προκλητικά για τις λαϊκές οικογένειες τη δαπάνη και καταψήφισε το θέμα.

Ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Ζέρβας τόνισε ότι ο καθένας έχει την άποψή του και πρόσθεσε ότι δεν ασπάζεται αυτή του κ. Μιτζικού. «Η Δημοτική Αρχή είναι η ίδια που μείωσε τα δημοτικά και το δημοτικό φόρο και θα ακολουθήσουν νέες μειώσεις, που θα ανακοινώσει σε συνέντευξη Τύπου ο δήμαρχος», είπε και πρόσθεσε ότι όλοι απολαμβάνουν τον φωτισμό και τον διάκοσμο και υπάρχουν αιτήσεις που ζητούν να γίνει περισσότερος στολισμός.

Επίσης η ενέκρινε το πρακτικό διενέργειας ανοικτού δημόσιου ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ και προμήθεια φρέσκου γάλακτος για τους οκταμηνίτες της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ, προϋπολογισμού 82.455 €.

Τέλος, η Οικονομική Επιτροπή κατακύρωσε το πρακτικό δημόσιου ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια κάδων μηχανικής αποκομιδής απορριμμάτων, τριπλών κάδων αποκομιδής ανακυκλώσιμων υλικών και καλαθιών απορριμμάτων, ενδεικτικού προϋπολογισμού δαπάνης 101.866 €.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση